V pátek přípravný duel na Žižkově

Klokani vyplní přestávku zápasem s týmem z popředí druhé ligy.

V pátek přípravný duel na Žižkově

Ani během reprezentační přestávky Bohemians nezahálí a tento týden zakončí přípravným utkáním v centru Prahy, na stadionu Viktorie Žižkov. Domácí mistrovské zápasy hrají svěřenci kouče Zdeňka Haška na skromném stadionu na pražském Proseku. Oba týmy se utkaly teprve nedávno. Během letní přípravy dorazil Žižkov do Uhříněvsi a úspěšnější byli Klokani, kteří vyhráli po brankách Hronka a Nečase (2:0).

Žižkov se aktuálně drží v popředí tabulky druhé ligy. Nachází se na druhé příčce s dvoubodovou ztrátou na vedoucí Hradec Králové. Viktoria má ale o jedno odehrané utkání méně, neboť její utkání v Třinci bylo minulý víkend odloženo. Brankářskou jedničkou je zkušený Milan Švenger, jenž ve své kariéře chytal jednu sezonu za Bohemians. Významnou posilou je zkušený obránce Daniel Pudil. Na hostování přišel útočník Elvis Mashike Sukisa, který už ve Viktorii dříve působil.

Bohemians - Viktoria ŽIžkov 2:0 (0:0)
Bohemians - Viktoria ŽIžkov 2:0 (0:0)
Bohemians odehrají přípravné utkání s Viktorií Žižkov v pátek od 10:30 hodin na stadionu v Seifertově ulici. Utkání se bude hrát bez diváků. Vstup bude povolen jen osobám z obou týmů a organizační složce. O průběhu duelu budeme informovat na sociálních sítích. Sledujte naše profily a hashtag #ZIZBOH.

>>> ŽIVÝ STREAM NAJDETE ZDE <<<