Bohemka remizovala se Zlínem

Klokani dokázali z velkých šancí vytěžit pouze jednu branku, která stačila na remízu 1:1.

Bohemka remizovala se Zlínem

Hráči Bohemians 1905 dnes nastoupili ke svému prvnímu přípravnému zápasu během herního soustředění v Luhačovicích. V utkání je čekal tým Zlína, který byl posledním působištěm současného trenéra Bohemky Hoftycha před jeho příchodem do Vršovic. Klokanům se úvod vůbec nepodařil, když hned v první minutě inkasovali od rychlonohého Žůrka. Poté ale svěřenci Pavla Hoftycha převzali iniciativu a svého druholigového soupeře výrazně přehrávali. Z množství šancí se ale ujala až střela Bálka, který se trefil po samostatné akci Jana Štohanzla.
A protože již do konce utkání žádný gólový okamžik nepřišel, tak se oba týmy rozešly po remíze 1:1.

"V prvním poločase jsme podali vynikající výkon, na kterém bych viděl dvě chyby. Jednak jsme nechali v první minutě až příliš prostoru Žůrkovi a druhým problémem byla naše koncovka. Předfinální fázi jsme řešili skvěle, ale chybělo nám štěstí a možná i trochu umění v zakončení. Jinak jsme opravdu předváděli velice pohledný fotbal. Do druhého poločasu Zlín vstoupil o něco lépe, ale poté se hra vyrovanala a v závěrečných minutách jsme opět dostali soupeře pod tlak, ale gólově jsme se neprosadili ani při Moravcově velké šanci," uvedl k utkání asistent trenéra Václav Hradecký.

FC Tescoma Zlín - Bohemians 1905 1:1 (1:1)
Branky: 1. Žůrek - 21. Bálek
Zlín: I. poločas: Skácel - Malý, Zbožínek, Jelínek - Pazdera, Abraham, Motal, Konečník - Bačík, Poznar, Žůrek. II. poločas: Tobolík - Malcharek, Kroča, Linek, Kašpar - Šrom, Šmahaj, Vozábal, Elšík - Bača, Červenka.
Bohemians 1905: Sňozík - Jindřišek, Lukáš, Cseh, Rychlík - Janek (60. Bartek, 80. Nešpor), Vdovjak (60. Pávek), Kaufman, Štohanzl - Bálek, Škoda (46. Moravec).