Gólová přestřelka rezervy

Bohemians 1905 B - Sezimovo Ústí 4:4 (1:3). Slezi jako hrající asistent trenéra opět žolíkem, vyrovnával v samotném závěru.

Gólová přestřelka rezervy

S týmem Sezimova Ústí z čelních příček třetí ligy měli mladíci Bohemky v úvodu zápasu mnoho práce a s důrazem soupeře si nevěděli rady. Třetiligový celek vedl po pětadvaceti minutách hry již 3:0, úvodní branku vstřelil Mach a další dva zásahy si připsal Schön. Po druhé brance Sezimova Ústi mohl skórovat Fadrný, ale ze dvou metrů trefil v odkryté brance ruku gólmana. Bohemka se zkorigování do poločasu však dočkala, v 35. minutě po přihrávce Císaře si posunul Hašek míč na střelu a zpoza vápna mířil přesně k tyči.

Vstup do druhé půle vyšel rezervě Bohemky výtečně. Uběhlo několik vteřin od úvodního hvizdu rozhodčího a pěkná rychlá akce na tři doteky, na jejímž konci stál Císař, znamenala snižení na rozdíl jediné branky. Vyrovnání přinesla 62. minuta. Císař po protiútoku našel volného Formáčka a na toho čekala prakticky prázdná branka, 3:3. O šest minut později ale již Sezimovo Ústí opět vedlo o jednu branku, trefil se Mour. Na hřiště se o pár minut později dostal hrající asistent trenéra Dalibor Slezák, který do té doby dirigoval své spoluhráče z lavičky. Slezi se připomněl v poslední minute podobně jako v ligovém podzimním zápase s Kladnem. Hašek prodloužil centr ze strany a ostřílený matador v akrobatické pozici vyrovnal na 4:4.