C dorost se do finále neprokousal

Memoriál Vlastislava Marečka: Bohemians 1905 - 1. FK Příbram 1:2 (0:1)

C dorost se do finále neprokousal

Mladí Klokani končí v baráži 2. ročníku Memoriálu Vlastislava Marečka po prohře 1:2 s 1. FK Příbram a mezi nejlepší tři celky nepostupují. Utkání se odehrálo v úterý na neutrální půdě ve sportovním areálu FC Písek.

Bohužel jsme nedokázali zúročit převahu z první poloviny utkání, do šancí jsme se sice dostávali, ale selhala nám koncovka a soupeře podržel několika zákroky brankář. Na druhé straně nás také musel podržet Bricín, který reflexivně vyrážel střelu z hranice pokutového území. Příbram se dostala do vedení v nastaveném čase prvního poločasu.
O přestávce jsme prostřídali a chtěli se pokusit zvítězit. Hrálo se převážně od vápna k vápnu, Příbram však dokázala zvýšit své vedení. Od další pohromy nás zachránil Smrčka a my se stále nemohli proti dobře chytajícímu brankáři prosadit. Povedlo se nám snížit v 54. minutě. Měli jsme platonický tlak, ale naše hrubé chyby a zbytečné ztráty míče nám v obraně hodně zavářely a pouštěly soupeře do brejků. Jen nešikovnost příbramských útočníku nedovolila změnu skóre. Ke konci utkání jsme sice navýšili tlak, ale šlo spíše křeč, ze které snad jen vyčnívá hlavičkový pokus Havla, skončil však na spojnici příbramské branky.
Herní projev jsme tentokrát neměli dobrý a po celou dobu utkání nás srážely nevynucené a až školácké chyby, hlavně v defenzívě a při přechodu do útočné fáze.

Branka: 54' Havel

Sestava: Bricín (41. Smrčka) - Přibáň (41. Plamínek), Kovařík, Dolejš, Košata (41. Švec) - Benetka (41. Hudec), Nerad, Šebek T., Havel - Balcárek, Šebek V. (41. Maxa)