Objev roku se těší na dovolenou

Viditelně spokojený přicházel po pátečním zápase <b><font color=yellow>Lukáš Hartig</b></font> do tiskového střediska. Před chvílí rozhodl svým gólem malé derby a následně byl vyhlášen Objevem sezóny. Ještě před rokem hráč Velimi se stal v této sezóně nejlepším střelcem klokanů a to i přes nepříjemné zranění v zimní přípravě.

Nejprve se vrátil k zápasu, díky kterému se Bohemka dostala do horní poloviny tabulky. "Motivace na dnešní utkání určitě nechyběla, hraje se o prestiž a náš trenér nás dokáže motivovat i na zápasy, ve kterých relativně o moc nejde," usmíval se Hartig. "Určitě se hraje naplno, vždyť jde také o to, aby se člověk ukázal," připomněl útočník zájem pozorovatelů z jiných klubů o některé naše hráče; "Já však žádnou zvýšenou pozornost okolo mé osoby nepozoruji, nikdo mi ani nic nenaznačil."
Jak viděl 33. gól Bohemky v sezóně jeho autor? "Bali šel úspěšně do souboje, Kulda hlavičkoval na bránu. Vyražený míč se dostal ke mně a zkusil jsem vystřelit. Byl jsem rád, že se tam moje střela dokutálela."
"V prvním poločase jsem si poprvé zahrál i s Davidem Křížem a na spolupráci si nemůžu stěžovat. David vyhrával hodně hlavičkových soubojů, ale míče se většinou odrážely jinam, než jsem stál," hodnotil Lukáš výkon vysokého útočníka, který k nám přišel v dubnu z Poštorné.
Svůj životní fotbalový rok hodnotil Lukáš Hartig velice skromně: "Po sezóně se cítím úplně normálně, nemyslím si, že bych byl nějaká hvězda. I když určitě spokojen jsem. Titul nejlepšího kanonýra Bohemky mě asi bude něco stát, ale ještě vůbec netuším, co to bude. Ale kluci na mě určitě něco vymyslí."
Lukášovy výkony pilně sleduje v hledišti i manželka a jeho tříletý syn. "Zatím ho zajímá hodně míč, doufám, že mu to zůstane a také bude hrát fotbal," předpověděl fotbalovou kariéru Hartiga juniora."Už se těším na dovolenou. Nejsem člověk, který musí jet někam k moři, raději pojedu s rodinkou někam po Čechách. Nic jsme zatím neplánovali, nechali jsme to na konec sezóny," prozradil Lukáš.