Kompletní víkendový program

Rezerva v sobotu dopoledne s Kunicemi, A dorost čeká těžký zápas v Olomouci.

Kompletní víkendový program

A - tým
Bohemku čekají po porážce s Baníkem dva zápasy venku. V rámci  27. kola Gambrinus ligy zajíždí Klokani v sobotu do Liberce. Zápas začíná v 16.00 hodin. Vstupenky v ceně 100,- Kč jsou k dostání do pátku do 15 hodin ve Fanshopu.

B - tým
Rezervní tým přerušil výhrou s Domažlicemi sérii neúspěchů a v sobotu dopoledne přivítá ambiciozní Kunice, bojující o postup do ČFL. Na hřišti LOKO Vršovice nedaleko Ďolíčku přivítají svěřenci trenéra Hradeckého středočeský od 10.15 hodin.

Hřiště LOKO Vršovice naleznete nedaleko Ďolíčku, viz mapka. Vstupné na zápasy rezervy je pro majitele permanentek zdarma, pro ostatní 30 Kč.

Dorosty
A dorost vedený trenérem Vavruškou dál trpělivě sbírá body, naposledy doma proti Mladé Boleslavi, a po podzimním propadáku je nyní reálně ve hře o záchranu. V sobotu jej ale čeká tvrdý oříšek v Olomouci od 13 hodin proti domácí Sigmě.

B dorost se trochu vzdálil sestupovým příčkám a další body ke klidu bude chtít získat na hřišti Meteoru v Bedřichovské ulici v sobotu v 10.15 hodin.

Žáci
A žáci hrají proti poslední Chrudimi, a tři body tak jsou "povinností". Pomohly by k odpoutání se od sestupových vod. Zápas začíná v neděli 2.5. od 10.15 hodin na LOKO Vršovice. Zápas mladších kolegů pak začne v pravé poledne.

Divizní B a D žáci hrají taktéž v neděli v Mostě v totožných časech.