C-žáci: Z Hradce vezeme remízu 1:1

Zápas s neuvěřitelně napínavým koncem...

C-žáci: Z Hradce vezeme remízu 1:1

Hned od začátku bylo tempo zápasu obrovské. Nasazení a bojovnost přímo vyzařovala ze všech dvaadvaceti hráčů na ploše. Šance ale nepřicházely. Vše důležité se odehrávalo ve středu hřiště. Hradec začal tahat za delší šňůrky a dostával se blíže k našemu vápnu. Začal nám propadat střed hřiště a chyběla nám kombinace. Až ve dvacáté minutě se na pravé staně uvolnil David Čapek a poslal centr do vápna, kde jsme měli pouze Péťu Malíka. Ten ale prokázal instinkt dravce, na metru se uvolnil od obránce a chladnokrevně pravou nohou přehodil domácího gólmana Blažka. Dobíhající obránci neměli už šanci odvrátit balón, který jasně směřoval do branky. Z ničeho nic jsme se tedy ujali vedení v zápase. Hra se vyrovnala a vypadalo to, že poločas vyhrajeme. Jenže za pět minut se najednou na pravé straně vápna uvolnil Hynek a střelou pod břevno propálil našeho gólmana. Hradec tedy do půle stačil srovnat a začalo se od začátku.

Do druhé půle jsme vsadili na novou krev - Klouček šel místo Štochla. Stále se ale bojovalo a střed hřiště byl nejvytíženější částí. Fotbalovosti upadlo na obou stranách, ale stále jsme viděli zajímavý zápas. Po chvilce naskočil do hry i Filip Blecha, abychom uklidnili střed hřiště a drželi více balón. Jenže síly ubývalo. Kluci byli už v kabině naprosto hotoví a občas se museli přemlouvat k delším sprintům. Ke konci utkání naskočil místo Máry Tomiče i Martin Puczok. Obávaný střelec chtěl potvrdit svoji formu z posledních zápasů.

Vše nejdůležitější ve druhé půlce se odehrálo na konci. Hradec se tlačil do koncovky vší silou a vytvářel si obrovské šance. Sérii rohů jsme uhlídali a podržel nás i Adam. A když soupeř nedokázal proměnit v poslední minutě velkou šanci, za pár chvil jsme měli možnost zvýšit my. Jenže nádherný centr na - v posledních minutách kapitána mužstva - Šimona Trčku špílmachr nedokázal proměnit. Klička se mu povedla, jenže mu balón uskočil a možností pohrdl.

Zápas byl ale neuvěřitelně odbojovaný. Kluci po konci zápasu stěží chodili a nemají si co vyčítat. Předvedli jsme dobrý výkon.