C-žáci: Viktoria Plzeň - Bohemians 1905 0:1

Na hřišti u Plzně jsme vyhráli 1:0, když svůj jubilejní gól v sezóně vstřelil Brak

C-žáci: Viktoria Plzeň - Bohemians 1905 0:1

Bez tří opor základní sestavy se vydali zelenobílí na západ Čech do bojů o poslední tři ligové body. Hlavní trenér Köstl ukázal hráčské srdce a vědom si toho, že pouze výhra posune mladé Klokany na medailové pozice zvolil styl se třemi obránci a třemi útočníky.

Hned od počátku utkání vzali Pražané otěže do svých rukou, leč si vypracovali poze jednu vyloženou gólovku, kteou Kumprecht nevyužil. Poté se začali prosazovat i plzeňští, kteří se snažili využít většího prostoru v naší obraně. Jednou dokonce zahrozili břevnem, na což jsme stejným způsobem odpovděli i my. Konec poločasu se odehrával jasně v režii vršovických. Na stejné notě začalo i druhé dějství. Bohemka svého soupeře tlačila, ale i přes šance se gólu stále nemohla dočkat. Až Brak na hranici vápna přihrál Kumprechtovi, který efektní patičkou vytáhlému kapitánovi Bohemians nabil na jubilejní 20. gól v sezóně. Ten byl vstřelen krásnou střelou přes celou bránu. Brakova levačka zatočila míč na zadní tyč, odkud balon putoval do sítě.

I nadále se hrálo ve vysokém tempu a odehrálo se tak i do konce. Kluci nabídli svým příznivcům krásnou tečku za povedenou sezonou. Pak už se v kabině slavil posun na medailové pozice. Už bylo jasné, že to ve Vršovicích bude "cinkat"! V kabině se zpívalo, byla vyvolávána jména končícího realizačního týmu, v čemž bylo pokračováno i v autobuse. Cesta do Prahy byla veselá a následovala rozlučka s hráči, která se protáhla až do půlnoci.