Bohemka veze bod z Hradce

Hradec Králové - Bohemians 1905 1:1 (0:1)

Bohemka veze bod z Hradce

S jednou očekávanou změnou na levém kraji obrany po vyloučení Rychlíka v minulém zápase a druhou nečekanou po zranění Nikla nastoupili "klokani" do zápasu v Hradci. Na kraji obrany se v základní jedenáctce představil Daniel Nešpor a ve středu obrany Pavel Lukáš.

Domácí "votroci" vlétli do zápasu zostra, v úvodní pětiminutovce si vypracovali dvě gólové šance, přičemž Sňozíkovi jednou pomohla i tyč. Bohemka se pomalu osmělovala, střely Hartiga šly ovšem vysoko nad a mezi tři tyče se nevešla ani hlavička Lukáše po rohu. Po necelé půlhodince už mnohem nebezpečněji zakončoval hned dvakrát Bartek. Po jeho akci zahrávala Bohemka roh, k hlavičce se dostal Škoda, sice nezamířil do branky, ale od zad exklokana Pávka se míč ocitl v síti a Bohemka vedla 1:0.

Stejně jako první poločas začal i druhý, Hradec se chtěl před vyprodanými ochozy ukázat o od prvních minut druhé půle zle zatápěl obraně Bohemky. Ve 48. minutě zahrál nešťastně rukou ve vápně Cseh a Černý se z penalty nemýlil, 1:1. Hradec pokračoval v náporu a mohl vedení strhnout na svou stranu. Bohemka hru postupně vyrovnala, ale nebezpečnější přeci jen byli po zbytek zápasu domácí. Změnu skóre nepřinesla ani závěrečná střídání trenéra Hoftycha a Bohemka stejně jako v minulém kole bere bod za remízu 1:1.