Jak se orientovat na stadionu

Slovácko přijedou podpořit dvě stovky jeho fanoušků. 

Pro fanoušky Bohemky je Synot Tip Aréna stále neznámý stadion, proto se i prostřednictvím Virtuálního Ďolíčku můžete na stadionu lépe orientovat.

Přijet na utkání můžete hromadnou dopravou nebo automobilem. Synot Tip Aréna se nachází jen dvě tramvajové zastávky od Ďolíčku. Nejbližší stanice metra je Strašnická, přibližně 5 minut jízdy. Parkovat při utkání je možné v přilehlých ulicích nebo v podzemních garážích nákupního centra Tesco, které je vzdáleno jen několik desítek metrů od stadionu.

Při příchodu na stadion pozorně sledujte jednotlivé vchody. Pokud už máte zakoupenou vstupenku nebo permanentku, můžete zamířit přímo k příslušnému vchodu nebo ještě předtím můžete navštívit třeba fanshop. Pokud si chcete teprve koupit vstupenku, můžete tak učinit již od rána. Pokladny otevírají v 9 hodin. Fanoušci Bohemky mají vyhrazeny pokladny u vchodu čísko 4, tedy napravo od hlavního vstupu Synot Tip Arény. Fanoušci Slovácka by vstupenky měli nakupovat u vchodu číslo 2. Na všech pokladnách můžete v den zápasu zakoupit i permanentky nebo vstupenky na zápas se Slováckem. Pokladny budou otevřené po celý zápas. Pokud byste chtěli přijít v průběhu utkání, můžete si zakoupit vstupenku a poté jít příslušným vchodem.

Celý stadion je průchozí, tudíž se v útrobách stadionu můžete potkat s kýmkoliv z jiné tribuny. V případě, že máte známého na jiné tribuně, koridorem se k němu pohodlně dostanete. Oddělen je jen sektor hostí. Na stadionu je několik desítek stánků s občerstvením, stánky nabízejí různý sortiment. Na stadionu se čepuje desetistupňové pivo Gambrinus.
Veškeré prostory jsou monitorovány kamerami, aby se fanoušci cítili bezpečně. Na stadion je zakázáno vnášet pyrotechniku, pokud bude někdo přistižen s úmyslem vnést pyrotechniku, bude již u vchodu předán policii.

Sektor fanoušků Bohemians je na jižní tribuně, sektor fanoušků hostí je v rohu mezi severní a východní tribunou. Očekává se příjezd přibližně 200 fanoušků Slovácka. Na utkání platí jen permanentky fanoušků Bohemians, neplatí permanentky na zápasy Slavie. Fotbalový klub Bohemians 1905 věří, že fanoušci budou mít co nejméně organizačních problémů. Vzhledem k přesunu na nový stadion se jim určitě nevyhneme, Bohemka předem děkuje za pochopení a toleranci.