Slezi góóól! Rezerva vyhrála na Zličíně 1:0

V 1. kole divize dal rozhodující gól zápasu stoper Dalibor Slezák.

Slezi góóól! Rezerva vyhrála na Zličíně 1:0

Rezerva Bohemians vyhrála na hřišti Zličína 1:0 a výborně vstoupila do divizní skupiny A. Jediný gól zápasu dal v 56. minutě Dalibor Slezák, který začal nastupovat netradičně na postu stopera. Hrající asistent trenéra, jenž v létě ukončil profesionální kariéru, rozhodl gólem ve druhé půli a zařídil pro Bohemku první tři body.

Z A-týmu posílili rezervu jen dva hráči - Kraus a Ibragimov, jinak se většinou představili mladíci, kteří letos nebo před rokem vyšli z dorostu. Příští zápas hraje rezerva doma v Ďolíčku v sobotu od 10.15 proti Vlašimi B.

Václav Hradecký (Bohemians 1905): Bylo to vyrovnané utkání, které rozhodla nádherná branka Slezáka. První půli nás domácí, kteří byli fyzicky vyspělejší, přehrávali. My jsme snad jen dvakrát vystřelili na branku. Oboustranně to bylo bez šancí. Po přestávce zvýšila aktivitu středová řada, zpřesnili jsme hru, ale šance nepřicházely. Myslím, že remíza by byla spravedlivá.

Daniel Drahokoupil (FC Zličín): Klukům nemám co vytknout. Zápas rozhodl zkušený Slezák, dal nám gól a v obraně jsme se přes něj nemohli dostat. Vzadu je to dobré, ale směrem dopředu máme hodně co zlepšovat. Bod jsme si zasloužili. Zaplatili jsme nováčkovskou daň.