Bohemka se chystá do Jablonce

V neděli od 15 hodin čeká mužstvo další důležitý zápas.

Bohemka se chystá do Jablonce

Bohemka se chystá na výjezd do Jablonce. „Chtěli bychom tam potvrdit výkon proti Slovácku, protože ten byl jeden z nejlepších z posledního období. Věříme, že jsme schopni takový výkon zopakovat,“ říká trenér Pavel Hoftych. Do Jablonce odjíždí tým v neděli před polednem, utkání začíná v neděli v 15 hodin.

Trenéři se budou muset obejít bez Martina Cseha, který podstoupil drobnou operaci kolena. „Vše proběhlo v pohodě, ani nebyl poškozený meniskus, takže bych se měl po týdnu zapojit do tréninku,“ popsal svůj stav slovenský obránce. Zdravotní problémy mají oba Nešporové, o jejich startu se rozhodne během víkendu. „Konkurence v týmu přes léto vzrostla, proto máme zastupitelnost na více místech a poradíme si s většinou absencí, což jsme ukázali už v minulých zápasech,“ dodává Hoftych.

V minulé sezoně se proti Jablonci Bohemce příliš nedařilo, teď by to Klokani rádi zlomili. „Trenér Komňacký je výborný trenér a má k dispozici i velmi dobrý kádr. Když budeme odvážní, můžeme se s nimi měřit. Nesmíme zopakovat výkon z Plzně,“ varuje Hoftych.