V neděli v 17 hodin proti Českým Budějovicím

Další boj o důležité body v neděli v Synot Tip Aréně.

V neděli v 17 hodin proti Českým Budějovicím

V neděli se Bohemka představí v domácím utkání proti Českým Budějovicím. Poprvé v sezoně v tradičním domácím čase v neděli v 17 hodin. Třetí domácí zápas v Synot Tip Aréně slibuje znovu zajímavou podívanou. „V předchozích dvou zápasech v Edenu jsme zahráli dobře, věříme, že to vyjde i tentokrát,“ říká před zápasem trenér Pavel Hoftych. Jeho tým se celý týden připravoval v Ďolíčku, po Slovácku jej čeká další důležitý souboj o ligové body. „Výhra proti Slovácku byla důležitá. Abychom zůstali v klidných vodách, rádi bychom na výkon navázali i proti Českým Budějovicím,“ dodává Hoftych.

Bohemka věří, že do hlediště zamíří více fanoušků než v minulém zápase proti Slovácku. „Vedli jsme v týdnu jednání s fanoušky, u nás je situace o trochu jiná než u slávistů. Mezi Bohemáky spíše převládá nechuť jít do Edenu než že by demonstrativně bojkotovali Bohemku jako takovou. Cítíme skvělou podporu na hřištích soupeřů a celý tým věří, že lidé přijdou i na domácí zápasy. Každý člověk v Edenu pomůže svou návštěvou klubu, potažmo hráčům. A to finančně i svou přítomností. Všichni si přejeme, aby měla Bohemka důstojnější atmosféru v hledišti,“ říká Lukáš Přibyl, ředitel Bohemians 1905.

Marodka se trochu vyprázdnila, zůstává na ní jen Martin Cseh, který je po drobné operaci kolena a nemocný Martin Nešpor. Nikdo nemá karetní trest, takže proti Českým Budějovicím mohou trenéři vybírat ze širokého kádru. „Budějovice zatím neprohrály, mají čtyři remízy z pěti zápasů a hrály se silnými soupeři. Jsme si vědomi jejich dobře organizované hry a musíme se prosadit naším pojetím, které jsme ukázali v posledních zápasech,“ prohlásil Hoftych před nedělním zápasem.

Stadion otvírá své brány v neděli v 16 hodin, zápas začíná v neděli v 17 hodin.