Prožijte s Bohemkou celý víkend!

Metropole se v nadcházejících hodinách oblékne do zelenobílé.

Prožijte s Bohemkou celý víkend!

Náročný víkend má před sebou fanoušek Bohemky, kterého čeká nespočet akcí spojených s vršovickým klubem. Již dnes večer se od vltavského břehu odrazí 1. Bohemácký pařník. V 18 hodin vypluje parník Tyrš z Rašínova nábřeží (náplavka Výtoň) pod vlajkou Bohemians 1905. Akce od fanoušků pro fanoušky bude trvat celkem čtyři hodiny, během kterých vystoupí na podiu skupiny Neuropressure, Moomraj a False Hope. Své básně zarecituje Jan Haubert, zpěvák a frontman skupiny Visací zámek, a o zábavu se dále postará DJ Buqi. Můžete tak strávit příjemný páteční večer ve společnosti svých přátel a známých, kteří stejně jako vy fandí zelenobílým barvám. Bohemka se od památného zájezdu do Australie vrací opět na parník, zatím na Vltavě...
Vstupenky na pařník v ceně 250 Kč jsou k dostání ve Fanshopu Bohemians v Ďolíčku a dále v restauracích U Pepíčka a U Tří soudků nebo přímo před samotným parníkem. Další informace o akci obdržíte na tel. čísle 777 677 710 nebo e-mailu ultrasbus@wbs.cz. Výtěžek z celé akce bude poukázán na konto fanouškovského politického hnutí Desítka pro domácí.

Pokud akci protáhnete, tak nezapomeňte, že již od 10.15 se v sobotu ve vršovickém Ďolíčku představí naše B-mužstvo, lídr divize. Bohemka v přímém souboji o první místo vyzve dosud druhé Domažlice. Dá se tedy očekávat dramatický souboj v opět skvělé atmosféře vršovického svatostánku. Vstupně na naši rezervu je 50 Kč.
Pokud jste milovníky mládežnické kopané, tak vězte, že ve stejnou dobu začíná souboj našeho A-dorostu s Hradcem Králové. Hraje se hned naproti Ďolíčku, v areálu Loko Vršovice a vstup je zdarma.
Od 12.30 nastupují mladší dorostenci.

Nedělní den můžete odstartovat opět naším starším dorostem. Výběr do osmnácti let, který zatím bez ztráty bodu kraluje divizi, se představí na domácím hřišti Loko Vršovice od 10.15 v rámci malého pražského derby s Libuší. Od 12.30 začíná souboj mladších dorostenců.

Celý víkend vygraduje utkáním 8. kola Gambrinus ligy, ve kterém svěřenci Pavla Hoftycha přivítají Příbram. Vršovičtí jsou si vědomi důležitosti utkání, a tak od pondělí do středy působili mimo Prahu. „Po porážce je vždycky reprezentační pauza dlouhá. Zpestřili jsme si program krátkým soustředěním ve Vrchlabí, kde hráči přišli trochu i na jiné myšlenky. Na programu byla kromě tréninků i pěší túra po horách, takže to bylo pro všechny určitě zajímavé. Od středy už se připravujeme v Praze a plně si uvědomujeme důležitost tohoto zápasu, uvedl hlavní trenér Pavel Hoftych, který má pro zápas se Středočechy jednoznačný cíl: „Chceme vyhrát, protože jen to nám pomůže v tabulce, abychom se odpoutali od spodních příček. Tabulka je vyrovnaná a my si nesmíme nechat naše konkurenty poodskočit. Příbram je velmi dobře organizovaná směrem dozadu. Naším cílem je zopakovat výkony z domácích zápasů, případně navázat na druhý poločas s Českými Budějovicemi. Doufáme, že nás přijdou podpořit fanoušci. Na České Budějovice už jich bylo více než na Slovácku. Věřím, že tento trend bude pokračovat, teď fanoušky potřebujeme,“ doplňuje Pavel Hoftych, kterému bude chybět vykartovaný Aziz Ibragimov a ze zranění se dostávající Martin Cseh. 
Utkání Bohemians 1905 - 1. FK Příbram začíná v neděli v 17 hodin v Synot Tip Areně. Brány stadionu se otevírají v 16.00 a tentokrát nebude umožněn vstup vchodem číslo 3.