Na Motorletu A-dorost vítězně

Bohemka se prosadila až ve druhé půli a vyhrála 3:1.<br /> C-dorost dvakrát vedl, ale domácí vyrovnali 3 minuty před koncem.

Na Motorletu A-dorost vítězně

Na Klokany čekalo v 7. kole mužstvo Motorletu, které se prezentovalo hrou ze zajištěné obrany a hrou na rychlé brejky. V prvním poločase tedy měli více míč na svých kopačkách Vršovičtí, ovšem jejich kombinace často vázla a chyběla lehkost. Domácí využívali chyb v rozehrávce a jejich brejky byly nebezpečné. V prvním dějství se tedy diváci branky nedočkali. Bohemka se přeci jen dostala do vedení, paradoxně po protiútoku se trefil Vignozzi. Druhou branku přidal po trestném kopu a zakončení hlavou Kouba. Místo klidného zbytku utkání si A-dorost situaci zkomplikoval a dovolil Motorletu snížit. Potřebný klid přinesl až v závěru třetí brankou Budínský a Bohemka tedy vyhrála další utkání.

Utkání C-dorostu příliš fotbalové krásy nepobralo a předvedený výkon byl mizerný. Příliš mnoho chyb ve hře s míčem a špatná volba řešení herních situací. I přes převahu domácích se ovšem Bohemka dostala do vedení, když vnikl mezi stopery Richtrmoc a uklidil míč podél brankáře do sítě. Na druhé straně nejdříve Motorlet trefil břevno, ale zanedlouho z podobné situace již branka padla. Domácí se prosadili v hlavičkovém souboji a bylo vyrovnáno. Druhý poločas byl o něco lepší, ale stále žádná sláva. Opět do vedení nás dostal Bulíček. Ten si vyměnil míč s aktivním Matějkou, navedl na střed a jeho pokus levou nohou domácí obrana tečovala do protipohybu brankáře. Místo pojištění výsledku ovšem přišel trest. Domácím jsme darovali vyrovnání 3 minuty před koncem, když se Semerád bohužel rozhodl jít ven z branky pro míč, na který nemohl dosáhnout a podruhé jsme inkasovali hlavou. V závěru jsme měli ještě 2 tutové šance, ale obě zůstaly nevyužité.