Jan Morávek v nominaci na baráž U21

Někdejší špílmachr Klokanů si zahraje o EURO.

Jan Morávek v nominaci na baráž U21

Odchovanec Bohemians 1905, ofenzivní záložník Jan Morávek, byl nominován trenérem Jakubem Dovalilem na barážové dvojutkání, které česká reprezentace do jedenadvaceti let sehraje s výběrem Řecka. Vítěz závěrečné fáze kvalifikace se zúčastní mistrovství Evropy této věkové kategorie. Morávek se z důvodu zranění neobjevoval v posledních nominacích, ale nyní je již zdravotně fit a nastupuje za bundesligový Kaiserslautern, kam v létě odešel z Schalke 04.
Jedenadvacítka k úvodnímu barážovému utkání nastoupí v pátek 8. října od 16.00 v Jablonci. Odveta se hraje o čtyři dny později v úterý 12. října od 17.00 v Tripolisu. V nominaci je i další z hráčů, který kdysi okusil dres s Klokanem na prsou, je jím brankář Marek Štěch, který v současné době působí v anglickém West Hamu.

A aby byla informace o zelenobílých reprezentantech úplná, tak na dvojutkání reprezentačního A-mužstva byli nominování dokonce tři hráči, kteří za sebou mají Bohemáckou minulost: Michal Bílek povolal Jana Rajnocha, útočníka Romana Bednáře a nově také útočníka Václava Kadlece.