Hoftychův výběr míří na Hanou

Klokani se v neděli od 17 hodin představí v Olomouci.

Hoftychův výběr míří na Hanou

Svěřenci Pavla Hoftycha jedou v dalším kole ligové soutěže na půdu pohárového aspiranta. Na Andrově stadionu je v neděli odpoledne bude hostit SK Sigma Olomouc, která se pohybuje na špičce prvoligové tabulky. "Musíme být po celé utkání maximálně koncentrovaní a pokud na hřišti necháme vše, tak můžeme myslet na úspěch," věří v dobře odvedenou práci Hoftych, který si je vědom předností nedělního soupeře. "Olomouc je velmi silná v kombinaci, takže budeme musel rychle přistupovat k hráčům a být maximálně agresivní. Směrem dopředu hrajeme v posledních zápasech také velmi slušně, takže se každou nabídnutou šanci budeme snažit využít," nachází možný recept na překonání Hanáků lodivod vršovického týmu.

Utkání s přívlastkem pikantní čeká Josefa Jindřiška a Lukáše Hartiga, kteří ve své kariéře oblékali modrý dres. Obrácené pocity bude mít loňský nejlepší kanonýr soutěže MIchal Ordoš, který do Olomouce přestoupil právě z Bohemky.

Olomouc je aktuálně na třetím místě a případné vítězství ji může posunout na stříbrnou pozici. V týdnu se znovu rozjela úplatkářská aféra, do které je namočen olomoucký brankář Drobisz. Je tu i eventualita, že by mohla být Sigma vyloučena ze soutěže. Otázkou je, zda to může mít vliv na výkon moravského celku. "Toto odmítám, budeme plně soustředění na zápas," odmítá spekulace trenér Olomouce.

Přesvědčit se o tom můžete osobně. Utkání na Andrově stadionu začíná již zítra v 17 hodin.