Futsalisté hostí mistra ligy

Do chodovské arény míří Chrudim.

Již tento pátek 5. 11. se od 20 hodin utkáme v rámci 9. kola 1. JEBULL futsalové ligy s týmem, jenž několik posledních let patří do evropské futsalové špičky a letos ještě neztratil v domácí soutěži ani bod.


V chrudimském klubu působí několik Brazilců, takže můžeme očekávat strhující podívanou, prošpikovanou technickými finesami.
Zveme proto všechny příznivce futsalu do hlediště SH CHODOV, Květnového vítězství 1554, Praha 4, kam bude tradičně vstup volný.

Točit se bude opět Jihoměstský ležák za 10 korun (Fantomas z Ultras vás zve na pivo - 5 sudů bude GRATIS)! Přijdťe nás podpořit všichni, bude to "mistrovská" podívaná - a závěrem si Vás dovolujeme lehce navnadit tímto odkazem, určitě stojí za zhlédnutí. http://www.youtube.com/watch?v=amXfE2RmwqM  



Rádi bychom se i touto cestou omluvili za možné komplikace s rezervací vstupenek na derby.

FUTSALOVÉ VEDENÍ SE TOUTO CESTOU OMLOUVÁ VŠEM FANOUŠKŮM 1905, kterým jsme na středeční derby nepotvrdili rezervaci vstupenek. Přesto se nakonec všichni, kdo přišli, do haly dostali, s čímž se u našich fanoušků počítalo předem, ale policie doporučila mít pod kontrolou i všechny fanoušky Slavie a neomezeně otevřít jejich sektor.


KRÁTKÉ VYSVĚTLENÍ K REZERVACÍM:


Přestože jsme všude psali, že rezervace bude na jméno, tedy napíšu v e-mailu jméno - dostanu
potvrzující e-mail - přijdu do haly, řeknu jméno a bez jakékoliv kontroly totožnosti jdu do haly. Předpokládali jsme, že většina jmen bude fiktivních, ale pokud by nepřišlo 7 "Tondů Panenků" a nebo parta slávistů převlečených za klokany :-), tak to pro naše účely bohatě stačilo. Někdo rozšířil fámu vpuštění do haly po kontrole OP, kterou jsme sice několikrát demetovali, ale neúspěšně.
Po této zkušenosti, kdy pro policii je i při těchto rizikových zápasech lepší halu nafouknout, než nechávat lidi venku, NEMÁ ve středu zkoušený SYSTÉM REZERVACÍ SMYSL A DEFINITIVNĚ KONČÍ a bez ohledu na všechna doporučení můžeme slíbit, že NA ZÁPAS S MISTROVSKOU CHRUDIMÍ, KTERÝ SE HRAJE TENTO PÁTEK, SE DOSTANOU VŠICHNI, KDO PŘIJDOU! Přesto doporučujeme, protože očekáváme velký zájem, aby ti, kteří si myslí, že by u sledování tak strhující podívané :-) vydrželi sedět, přišli co nejdřív.
VSTUPNÉ NADÁLE ZŮSTÁVÁ ZDARMA!
Dohodli jsme se sponzorem Jihoměstským pivovarem, že JAKO ODŠKODNÉ těm, kteří díky zmatkům
při zápase se Slávií derby neviděli, VYTOČÍME TENTO PÁTEK PĚT SUDŮ JIHOMĚSTSKÉHO LEŽÁKU ZDARMA! Chtěli bychom touto cestou vyřídit poděkování od všech hráčů za podporu všem, kdo nás v této sezóně chodí hlasitě podporovat a zejména při vítězném derby pomohli k vytvoření výborné atmosféry. KAPITÁN SLíBIL, ŽE MUŽSTVO MÁ SÍLU S VAŠÍ PODPOROU SE POKUSIT O FUTSALOVÝ ZÁZRAK S CHRUDIMÍ! ZÁPAS ZAČÍNÁ V PÁTEK 5. 11. VE 20.00 V HALE KVĚTNOVÉHO VÍTĚZSTVÍ NA CHODOVĚ.



Děkujeme za pochopení - management B1905 futsal