Remíza A-dorostu v Příbrami

Na závěr podzimu remizovali Klokani v Příbrami 1:1.<br /> C-dorost ukončil podzimní část vysokou prohrou s vedoucím týmem.

Remíza A-dorostu v Příbrami

Domácí hráči byli od počátku utkání nebezpečnější ve vápně. Hrozili hlavně z centrovaných míčů, se kterými měla obrana potíže, ale na místě byl pozorný Maha. Středočeši se přeci jen dostali v 18. minutě zaslouženě do vedení. Zanedlouho trefil na druhé straně Nerad tyčku. Vršovickým se podařilo vyrovnat, když byl v pokutovém území faulován Budínský a Vignozzi se ze značky pokutového kopu nemýlil. Domácí i nadále byli nebezpeční, ale jejich efektivita nebyla dobrá a v brance byla jistota v podobě chytajícího Mahy. Těsně před poločasem se ocitl v šanci Hanzl, ale jeho pokus skončil na břevně domácí branky. Ve druhé půli toho Bohemka příliš nepředvedla a domácí nedokázali svoji převahu přetavit v další branku. I proto se mužstva rozešla smírně, ovšem po vývoji utkání je bod pro Bohemku ziskem.

C-dorost se postavil proti vedoucímu týmu tabulky a od počátku tahal za kratší konec. Klokani předvedli špatný, nekompaktní výkon, který postrádal lehkost, chuť a přesnost. I proto domácí zadním řadám těžce zatápěli. Z počátku jsme ze všech sil bránili šance, ale nakonec přišli z Příbramské strany během první půle dva tresty. Druhý poločas začal v úvodu hned třetí brankou, která nám nedala šanci vrátit se do utkání. Bohužel jsme se za celé utkání nedokázali zkonsolidovat, inkasovali počtvrté, a prohráli tak zcela zaslouženě 4:0.