Ibragimov v úterý o finále

Vyslance Bohemians na Asian Cupu čeká semifinálové utkání proti Klokanům.

Ibragimov v úterý o finále

Jediný zástupce české nejvyšší soutěže se probojoval se svým týmem už do semifinále kontinentálního šampionátu. Uzbecký rerezentant Aziz Ibragimov ještě na asijském šampionátu nekopl do míče, přesto stojí na prahu životního úspěchu a útočníka Bohemians 1905 čeká již v úterý večer semifinálové utkání, ve kterém spolu se svými spoluhráči vyzve Austrálii.

Již samotná nominace byla pro Azize velkou odměnou za jeho snažení, ale samozřejmě by si i on přál na šampionátu hrát. "Už to, že jsem tady je něco neskutečného, ale určitě mě láká dostat se na hřiště. Když to nebude ani teď v semifinále, tak z toho nebudu smutný a budu doufat,  že to vyjde ve finále. S Austrálií to bude velký boj, ale my jsme tým bojovníků a půjdeme společně za úspěchem," uvedl Ibragimov, který zatím čeká na svou šanci mezi náhradníky.  "Na lavičce se nenudím, všechno prožívám. To jste možná mohli vidět i v televizi. Po každém gólu celá lavička vyběhne až skoro na hřiště a nahání střelce gólu. Trochu mi to připomíná zápas s Kladnem na Strahově, když jsme se takhle vrhli na Dalibora Slezáka," směje se Ibragimov, který na dálku děkuje všem fanouškům Bohemky za podporu.

"I my Azize na dálku sledujeme a držíme jemu i jeho týmu palce. Musím říct, že mu teď docela závidím, v jakém teple tam je. Snad mu to vyjde a i v nějakém zápase nastoupí. Přeju jim, aby se dostali až do finále a Aziz třeba rohodl," sdělil za kabinu trenér týmu Pavel Hoftych. 

Semifinálové utkání Uzbekistán - Austrálie se hraje od 17.30 SEČ a přímým přenosem ho vysílá stanice Eurosport 2.