Bohemku prověří přemožitel Jablonce

Utkání Bohemians 1905 se Sezimovým Ústím se hraje v pátek od 11 hodin na Vyšehradě.

Bohemku prověří přemožitel Jablonce

Stadionek na pražském Vyšehradě bude zítra svědkem dalšího představení Klokanů v zimní přípravě. Bohemka si na svou tréninkovou plochu pozvala druholigového nováčka ze Sezimova Ústí, který přehrál v týdnu Jablonec 2:1.

Svěřenci Pavla Hoftycha nastoupí v téměř kompletní sestavě. Do tréninku se již po týdenní absenci zapojil Jan Štohanzl a zítra by měl být tento ofenzivní záložník minimálně na poločas k dispozici. Naproti tomu zápas vynechá Lukáš Hartig potýkající se stále s drobným zraněním. Chybět bude také trojlístek Gröbl, Hauer a Josef Marek. Prvně jmenovaný má svalové problémy, u zbylé dvojice jde o zranění kotníku.

Zelenobílí vstupují do druhé části přípravy. Již za necelý měsíc je čeká ligová premiéra na Slovácku. Ještě předtím, konkrétně příští týden, však vyráží na herní soustředění do slovenského Sence. V rámci pobytu na Slovensku se utkají s Nitrou a Zlatými Moravcemi. Pak už čekají  před ligou hráče od Botiče na Vyšehradě pouze Kunice a generálka v Hradci Králové.

Páteční utkání Bohemians 1905 - FK Spartak MAS Sezimovo Ústí začíná v 11 hodin na umělé trávě Slavoje Vyšehrad (ulice Mikuláše z Husi).