Slovenský deník Martina Krause: Den první

Benjamínek týmu informuje o dění na soustředění v Senci.

Slovenský deník Martina Krause: Den první

Ahoj všem fanouškům Bohemky!

Dostal jsem za úkol plnit roli zapisovatele ze soustředění. Jarda Köstl říkal, že to mám jako průpravu před maturitou, tak se budu snažit :-)

Dneska jsme okolo půl deváté začali v Ďolíčku nakládat věci do autobusu. Jako nejmladší z týmu jsem společně s ostatníma mladýma nosil bedny, balony, tašky a taky oblíbenou vodu Vládi Hrice. Již před první hodinou odpolední jsme parkovali u hotelu Zátoka v Senci. Vyložili jsme autobus a čekal na nás výbornej oběd. Pak jsme dostali dvě hoďky volna, aby nám slehlo a nasedli jsme do autobusu a jeli na nedaleko vzdálenou umělku. Bohužel nás zatím nepustili na trávu, tak snad se dočkáme. Už mi ta vůně trávy chybí…

Na tréninku jsme se rozcvičili a následovala tři baga, do kterých se zapojili i gólmani a trenéři. Králem baga se stal jako obvykle Honza Hauer. Nikoho jiného v bagu ani nečekal, ten tam stáhne každého :-)
Pak jsme hráli poziční hru a dělali jsme nácvik přechodu do útoku. Před půl sedmou jsme se vrhli na večeři. Král baga nám popřál dobrou chuť. Teď už ležím na pokoji, za chvíli regenerace, vyspíme se, ráno se připravíme na zápas a pak už nás čeká Nitra. Snad potěšíme vás i nás výkonem i výsledkem. Ale o tom až zítra.

Mějte se, zdraví Vás Martin Kraus.