Pohodová výhra s Kunicemi

Bohemka nasázela třetiligovému soupeři čtyři branky. Dvě zaznamenal Škoda, po jedné dali Ibragimov a Bartek.

Pohodová výhra s Kunicemi

K předposlednímu utkání před startem Gambrinus ligy si Bohemka pozvala na umělou trávu Vyšehradu třetiligové Kunice. Trenér Hoftych postrádal jen stopery Nikla s Lukášem, jinak se na hřišti protočil kompletní kádr.

Bohemka se začala prosazovat až po úvodní čtvrthodině, ve které byli hosté hodně aktivní a zahrozili dvěma standardními situacemi. V 18. minutě vyslal Moravec do šance benjamínka Krause a jeho střelu gólman Šilhavý vytěsnil na roh. Brankář Kunic zlikvidoval i hlavičku Ibragimova po Hartigově centru. Ibragimov si spravil chuť po půlhodině hry, kdy poslal hlavou do sítě přesný Jindřiškův centr.

Po změně stran už Bohemka na hřišti jasně dominovala, na 2:0 zvýšil krásnou střelou Bartek v 59. minutě. V 65. minutě se dostal na hřiště Škoda a hned o minutu později zužitkoval Nešporovu nezištnou přihrávku ve třetí branku Klokanů. Namlsaný Škoda skóre utkání uzavřel v 78. minutě, když vyhrál vzdušný souboj s gólmanem Šilhavým po centru Sedláčka.

"Pro nás ostrý trénink s kvalitním soupeřem, jsem rád, že se protočili všichni zdraví hráči a že se nám dařilo proměňovat šance, což proti soupeřům z nižší soutěže nebývá pravidlem," hodnotil trenér Pavel Hoftych.

Generálka na Gambrinus ligu čeká Bohemku v sobotu 19. 2. od 16 hodin v Hradci Králové.