Jedeme si svůj příběh

Trenéři hodnotí zápas s Brnem

Trenér brněnských fotbalistů Karel Večeřa nemohl být po utkání spokojený. Na začátku se čekalo na chybu a tu první jsme udělali my. Bohemka nás přehrávala a zaslouženě vedla o dva góly už do poločasu. Druhý poločas přinesl z naší strany zlepšení, ale rozhodlo se v první půli, kdy jsme předvedli málo,“ zhodnotil trenér, jehož tým je s každým dalším kolem víc ohrožen sestupem. „Dokud je šance, musíme se rvát. Kvalita v mužstvu je a musí se chytit hráči, kteří umějí dávat góly. Musíme nějaký zápas vyhrát a zvednout si sebevědomí,“ hledá Večeřa cestu ven z pásma sestupu.

Pavel Hoftych byl naopak s utkáním z velké části spokojený. „Muselo se to líbit. Hrálo se nahoru, dolů a střídaly se šance. Vyhráli jsme zaslouženě, protože jsem měli víc šancí a byli jsme aktivnější. Druhý poločas byl pro mě ale dost hektický, na můj vkus tam za stavu 2:1 bylo moc okýnek a vzadu jsme měli problémy. Jsem ale rád za vítězství a hráči zaslouží poděkování,“ zhodnotil trenér Bohemians.

Klokany teď čeká poměrně těžký los, kterým se ale trenér nezatěžuje. „Na podzim jsme ho měli taky a zvládli jsme ho. Máme svůj systém a jedeme si svůj příběh. Nebudeme se řídit soupeři, ale námi. To sebevědomí v hráčích je a daří se nám ho držet ve správných mezích,“ zakončil Pavel Hoftych tiskovou konferenci.