A-dorost předehrávku s Příbramí zvládnul

Vršovičtí dokázali ve středeční předehrávce 30. kola porazit Příbram 2:1.<br />C-dorost selhal v koncovce, efektivnější Středočeši zvítězili 0:2.

A-dorost předehrávku s Příbramí zvládnul

Bohemácký výběr do 19 let se utkal ve středu na domácím hřišti Loko Vršovice se stejně starým výběrem 1.FK Příbram. Utkání se oproti zájmu trenéra Požára hrálo nahoru dolu a bylo velmi náročné. Soupeři byli vyrovnaní a potvrzovali, že na jaře mají formu. Do vedení dostal Klokany po pauze Nerad, který se prokličkoval až k zakončení a jeho tečovaný pokus zapadl od tyčky do sítě hostí. Vedení netrvalo dlouho a do minuty bylo srovnáno. Nakonec se z výhry radovali přeci jen zelenobílí. Šplíchal vyzval uličkou k rozhodnutí Václava Šebka, a ten se tentokrát nemýlil.

Mladší dorostenci přivítali vedoucí mužstvo tabulky a od počátku bylo vidět několik šancí na obou stranách. Příbram šla do vedení v závěru prvního poločasu. Ve druhém dějství se stupňoval tlak Klokanů a branka byla na spadnutí. Bohemka měla více ze hry a Příbram se spíše jen bránila. Ovšem hosté dokázali potrestat nemohoucnost domácích vstřelit branku a zvýšili na konečných 0:2.