Sobotní přestřelka v Ďolíčku

Juniorka porazila béčko Příbrami 3:2. 

Sobotní přestřelka v Ďolíčku

Prvním chodem víkendového menu fanouška Bohemians byla návštěva Ďolíčku, konkrétně zápasu rezervy Bohemians s juniorkou 1. FK Příbram.

Sobotní přispání se nemuselo vyplatit, protože kdo přišel o čtvrthodinu později, přišel o tři góly. Hned v osmé minutě hostující Šorna zakončil přesným zakončením odraženého míče akci Mareše, Klokani odpověděli o 2 minuty později, když Rein napřáhl z hranice dvaadvaceti metrů a přesnou střelou k tyči nedal Krčkovi v brance Příbrami šanci. Vyrovnaný stav ale vydržel jen několik okamžiků, protože Pazderník využil laxního přístupu obránců v zelenobílém a v jedenácté minutě Příbram opět vedla.

Po zbytek prvního poločasu se v Ďolíčku hrál pohledný fotbal s množstvím šancí. Nebezpečnou střelou těsně nad se prezentoval Gröbl, šance hostů pak obstarával aktivní Jurdík, kterému Hlavatý i s pomocí obránců na brankové čáře zmařil dvě velké šance. Honbu Klokanů za vyrovnáním odstartovalo Hauerovo břevno po půl hodině zápasu a ve 35. minutě se už mladí Klokani radovali. Do cesty Hauerovu přímému kopu nastavil nohu Marek a krásným padáčkem usměrnil míč na místo určení. Do kabin se tedy šlo za stavu 2:2.

Druhý poločas už byl od obou týmů opatrnější, přesto přinesl několik zajímavých šancí. Brankář Bohemky Hlavatý se opět musel vytáhnout při střele Jurdíka. Hostující brankář se zase vyznamenal po střele Květoně, nebo hlavičce Marka. Rozhodnutí přišlo deset minut před koncem, kdy si na Potočného rohový kop naskočil Benoit Barros a rozhodl o tom, že tři body ze zápasu 24. kola divizní skupiny A zůstanou v Ďolíčku. Rezerva Bohemky porazila juniorku Příbrami 3:2.