Rezerva hrála s Hořovickem bez branek

Fanoušci v Ďolíčku branku neviděli.

Rezerva hrála s Hořovickem bez branek

Sobotním zápasem s Teplicemi fotbalový víkend pro fanouška Bohemky neskončil. V neděli dopoledne otevřel své brány Ďolíček, aby hostil další utkání juniorky Klokanů.

Záložnímu týmu Bohemians byl ve 26. kole divizní skupiny A soupeřem FK Hořovicko. Klub sdružující hráče ze středočeského regionu byl po pětadvaceti kolech v tabulce sedmý a na čtvrté béčko Bohemky ztrácel devět bodů.

Mladí Klokani, doplnění navíc o několik hráčů z dorostu, byli celý zápas aktivnějším týmem, ale selhávali v zakončení. V prvním poločase se do několik příležitostí dostal Baubín. Mířil ale nepřesně, stejně jako po Ježdíkově přihrávce Budinský. V druhém poločase se o střelbu zelenobílých staral Šplíchal, ale žádný z jeho pokusů mu nesedl ideálně. V dobré příležitosti byl opět i Budinský, který se ale neodhodlal ke střele.

Hráči z Hořovicka se do zakončení moc nedostávali, přesto si nakonec mohli z Ďolíčku odvézt všechny tři body. V 89. minutě se totiž po rohovém kopu ocitl před bránou zcela nepokrytý Rampa a svou hlavičkou donutil Jiřího Havránka k fantastickému zákroku, díky kterému na světelné tabuli svítilo i po devadesáti minutách skóre 0:0.