Klokani se v sobotu utkají s Nitrou

Pavla Medynského čeká trenérská premiéra na lavičce Vršovických.

Klokani se v sobotu utkají s Nitrou

První přípravný duel mají před sebou fotbalisté Bohemians 1905 již tuto sobotu. Na stadionu v Horních Měcholupech se představí proti účastníkovi slovenské nejvyšší soutěže, kterým je tým FC Nitra. Klokani absolvovali úvodní týden přípravy, který vyvrcholí právě tímto zápasem. Fanoušci Bohemians tak budou mít první příležitost vidět dvě možné posily Vršovických v akci. V zelenobílém dresu by se měli představit Tomáš Borek a Nicolas Šumský. "Už se na zápas moc těším, je to přeci jen něco jiné než trénování. Hodně se těším na fanoušky Bohemky, o kterých jsem slyšel jen to nejlepší," uvedl sedmnáctiletý talent.

Hráče od Botiče poprvé v utkání povede v roli hlavního trenéra Pavel Medynský. "Celé angažmá v Bohemce je pro mě velká výzva, na kterou se velmi těším. Ale že bych byl z prvního zápasu nějak nervózní? To ne," uvedl jeden ze strůjců úspěšné minulé sezony.

Utkání Bohemians 1905 - FC Nitra se hraje na stadionu v Horních Měcholupech, kde je výkop v 11 hodin. Vstupné na utkání činí 50 korun.