Tým je ve Vrchlabí

Bohemka odjela do známého prostředí nabírat kondici.

Tým je ve Vrchlabí

V neděli krátce před desátou hodinou opustil brány vršovického Ďolíčku autobus, který měl na své palubě šestý tým uplynulého ročníku Gambrinus ligy. Fotbalisté Bohemians 1905 se vydali do Vrchlabí, kde se až do pátku budou v okolí Smejkalovy Boudy kondičně připravovat na další sezonu.

Trenér Medynský s sebou na sever Čech vzal jedenadvacet hráčů. S týmem odjel i Lukáš Hartig, který měl v týdnu drobné zdravotní problémy a ve výpravě je také Jiří Kaufman, který se bude připravovat pod dohledem fyzioterapeutky Alice Hamáčkové. Úplným novicem je českobudějovický Žižka, o jehož případném působení u Klokanů se bude jednat. S týmem již v neděli na soustředění naopak neodjel Jiří Rychlík, který s Bohemkou neprodloužil smlouvu.

"Jsme ve známém prostředí, což je pro nás velké plus. Tohle je prakticky jediný týden v letním přípravném období, kdy můžeme na hráčích aplikovat trochu větší zátěž. Budeme tu střídat hřiště, výběhy, výjezdy na kole a také regeneraci, která je nezbytná," zobecňuje program Klokanů trenér Pavel Medynský, který se i na kondičním soustředění hodlá zabývat herními prvky. "Vzhledem k tomu, že máme hodně nových hráčů, tak budeme už od úvodu přípravy pracovat na herních věcech tak, aby si na hřišti vše sedlo. Máme na to dostatek času, tak věřím, že do začátku ligy herní záležitosti vypilujeme," dodává Medynský.


Hráči, kteří jsou na kondičním soustředění ve Vrchlabí:

Brankáři:
Radek Sňozík, Václav Marek

Obránci: Martin Cseh, Josef Jindřišek, Pavel Lukáš, Marek Nikl, Jiří Ptáček, Michael Žižka

Záložníci: David Bartek, Tomáš Borek, Lukáš Budínský, Jiří Kaufman, Martin Kraus, Jan Moravec, Roman Potočný, Jan Růžička, Nicolas Šumský

Útočníci: Vladimír Bálek, Lukáš Hartig, Martin Nešpor, Milan Škoda


Den po návratu ze soustředění se Klokani představí v Ďolíčku, kde budou v sobotu od 10:30 hostit pražskou Duklu.