V sobotu příprava s Duklou

Klokani odehrají po návratu ze soustředění duel s pražským rivalem.

V sobotu příprava s Duklou

Druhé přípravné utkání čeká svěřence Pavla Medynského prakticky hned po návratu z kondičního soustředění. Fotbalisté Bohemians 1905 se v pátek vrací z Vrchlabí a již v sobotu se představí proti pražské Dukle. "Soustředění bylo postaveno vyloženě na kondičním charakteru, takže jsem sám zvědav, co s hráči přechod na hřiště udělá. Ale věřím, že se s tím poperou a nabídnou fanouškům atraktivní podívanou, tak jako tomu bylo v utkání s Nitrou," hlásí z Vrchlabí trenér vršovického celku Pavel Medynský.

Dukla začala s přípravou o týden později a utkání  Bohemkou pro ně bude prvním testem aktuální připravenosti. Trenér Medynský má k dispozici kompletní kádr, takže se dá čekat, že sestavou bude ještě točit. "Ještě máme čas, než budeme zužovat kádr, takže máme prostor pro vyzkoušení hráčů a například i pro jejich využití na více postech," poodhaluje Medynský.

Zda se mu povede namíchat vítězná sestava se můžete přesvědčit i vy. Utkání Bohemians 1905 - FK Dukla Praha se hraje v sobotu 2. července od 10.30 ve vršovickém Ďolíčku.

Vstupné na utkání je 50 Kč, majitelé permanentních vstupenek na sezonu 2011/2012 a mládež do 15 let má vstup zdarma.