Léto s Klokanem se blíží!

Vršovice se v sobotu obléknout do zelené.

Léto s Klokanem se blíží!

Sobota 23. července bude ve Vršovicích patřit Bohemce a všem jejím fanoušků. Do Ďolíčku se chystá akce Léto s Klokanem, která nabídne účastníkům bohatý program, jehož hlavním bodem bude předligová generálka Bohemky s účastníkem druhé nejvyšší soutěže Baníkem Sokolov.

Brány stadionu se otevřou již v 15 hodin a fanoušci si budou moct vybrat z programu, který bude z převážné většiny probíhat na populárním náměstíčku pod ochozy hlavní tribuny. Pro fanoušky bude otevřen fanshop s několika novinkami, příznivci mohou počítat také se stánky s občerstvením a otevřeným klubovým muzeem, které nemá v České republice obdoby. Těšit se můžete také na autogramiádu vybraných hráčů A týmu. Nejmenší fanoušky čeká hned několik dovednostních disciplín, například si budou moct vyzkoušet sílu své střely, kterou vyhodnotí speciální radar.

Hlavním bodem programu bude poslední utkání Bohemky před startem ligové soutěže. Svěřenci Pavla Medynského se představí proti druholigovému Baníku Sokolov, přičemž výkop bude v symbolických 19.05.

Ještě před samotným duelem bude fanouškům přímo na hrací ploše představen kompletní tým pro sezonu 2011/2012, včetně všech posil. Bohemka rovněž svým fanouškům poprvé představí novou zápasovou kolekci pro nadcházející sezonu od společnosti Adidas. Klokani se vrací k tradici mistrovských dresů ze sezony 1982/1983 a budou nastupovat v zelených dresech a bílých trenkách.

Toto a mnoho dalšího na Vás čeká v sobotu 23. července ve vršovickém Ďolíčku u příležitosti akce Léto s Klokanem. Neváhejte, namiřte své kroky k legendárnímu stadionu a podpořte Vršovické před další sezonou.
 
Vstupenky v hodnotě 100 Kč (hlavní tribuna s možností výběru místa) a 50 Kč (kotel) můžete zakoupit v předprodeji, který probíhá ve fanshopu na stadionu Bohemians nebo v pokladnách před začátkem a v průběhu akce.