Informace pro fanoušky před zápasem s Baníkem

Klokani hrají v Ostravě v sobotu od 17 hodin.

Informace FC Baník Ostrava klubu Bohemians 1905 a jeho fanouškům o konání zápasu, hraného 27. srpna 2011 v 17.00 hodin na stadionu Bazaly.

Na základě ustanovení „Základních pravidel pro zabránění nevhodných projevů chování fanoušků při utkáních Gambrinus ligy a II. ligy" Vám předáváme následující informace a žádáme o jejich zprostředkování Vašim fanouškům.

Kapacita stadionu je 17 372 míst, pro fanoušky hostů je vyhrazeno 526 míst, sektor se dá zvětšit v případě potřeby až na 5-procentní kapacitu stadionu.

Klub FC Baník Ostrava v úterý 23. srpna zaslal týmu Bohemians 1905 300ks vstupenek. Dále budou lístky pro fanoušky hostů k dispozici v den zápasu hodinu a půl před výkopem na pokladně vlajkonoši hosté v sektoru V2. Cena vstupenky je 90 Kč. Pro fanoušky budou u vlaku s příjezdem ve 14.03 hod na ostravské hlavní nádraží přistaveny 4 autobusy DPO, které mohou fanoušky dopravit na stadion Bazaly. Možnost přepravy bude z bezpečnostních důvodů pouze pro sedící. Kapacita sedadel je 43 míst v každém z autobusu. Fanoušci, kteří těchto autobusů nevyužijí, nebudou na stadion doprovázeni policií, ta bude pouze monitorovat jejich pohyb. Klub FC Baník Ostrava navýší počet pořadatelů provádějící kontroly u vstupu, aby bylo urychleno odbavení příznivců Bohemians 1905 do sektoru hostů. Přístupové a odchodové trasy jsou shodné, a jsou vyznačeny v přiloženém plánku. V sektoru hostů se nachází WC a občerstvení.

Pro fanoušky hostů bude připraven vstup z ulice Českobratrská, který bude otevřen od 15.30 hodin.

Na stadionu je nutno dodržovat návštěvní řád (k nahlédnutí na  webu fcb.cz ). Do sektoru nebudou vpuštěny osoby zjevně pod vlivem alkoholu. Budou prováděny namátkové dechové zkoušky příslušníky Městské policie. Na stadionu je zakázáno používat pyrotechniku.