Béčko opět prohrálo

Tři body si z Ďolíčku odvezly Štěchovice.

Béčko opět prohrálo

V rámci desátého kola divize přivítala juniorka Bohemky FK Štěchovice. Zatímco svěřenci Dalibora Slezáka okupovali před zápasem nelichotivé poslední místo, hosté byli v tabulce o osm příček výše a do Prahy s nimi přijelo množství fanoušků, kteří červenobílým zajistili takřka domácí prostředí. 

Více ze hry měli hosté, kteří se už po dvaceti minutách se ujali vedení. Nedůslednost zadních řad potrestal Mařík a rezerva prohrávala 0:1. Chvíli poté si vynikající brankář Hlavatý poradil s nebezpečným centrem, jenž měl nebezpečnou rotaci směrem do brány. Juniorka byla posílena o středopolaře A-týmu Martina Krause a právě po jeho centru ze třicáté minuty měl první větší příležitost Bohemky Vašut, ale hlavičkoval mimo. Do poločasu si obě mužstva připsala ještě jednu šanci. Nejprve nebezpečně vypálil Potočný, aby na druhé straně, po výborném pasu za obranu, Hlavatý jistil střelu vedle.

I ve druhém poločase hosté skórovali. V sedmdesáté minutě po zbytečném žlutém faulu klokanů u autové čáry následovala standardní situace, kterou hlavou do sítě usměrnil Jelínek - 0:2. Bohemka musela otevřít ještě více hru a zákonitě v defenzivě nechávala pootevřená vrátka za nimiž většinu požárů hasil brankář Hlavatý. Skóre se již do konce zápasu nezměnilo a klokani tak stále uzavírají divizní tabulku.