Bod bereme

Trenéři Kozel a Medynský hodnotí zápas s Duklou.

Kdyby trenérovi Dukly Praha Kozlovi někdo dopředu řekl, že zápas skončí remízou, považoval by to za dobrý výsledek. Po zápase ale úplně spokojený nebyl. „Mám smíšené pocity, protože jsme možná měli ke třem bodům blíž. Věděli jsme, že nás čeká agresivní, důrazný a bojovný soupeř a že jestli chceme uspět, musíme se mu v tomto vyrovnat a pak můžeme být díky našim kombinačním schopnostem lepší. To se potvrdilo, ale chyběla nám kvalita v pokutovém území, protože jsme se ani z malého vápna nedokázali dostat do brány,“ řekl trenér hostí, kterého těší umístění jeho svěřenců po první třetině soutěže. „Jsem rád, že si mužstvo na ligu zvyklo a je schopné hrát svou hru i na hřištích týmů s ambicemi na poháry. 15 bodů po deseti kolech je pro nás velmi slušná vizitka,“ vyzdvihl Kozel.

Trenér Bohemky Pavel Medynský byl s bodem celkem spokojený. „Diváci viděli, že to byl vyrovnaný zápas o jednom gólu. Měli jsme pár šancí, soupeř taky. Někdy ty zápasy takovéhle bývají, že ten výkon není stejný, jakým jsme se prezentovali v posledních dvou utkáních. Možná jsme mohli dát gól a vyhrát, ale to mohl soupeř taky a na možná se nehraje, takže bod bereme.“

Bohemka nastoupila do zápasu velmi oslabená. Na marodku přibyli Moravec s Růžičkou, kvůli kartám nemohl nastoupit Milan Škoda a na lavičce náhradníků byli jen tři hráči do pole a náhradní brankář Marek. „Máme prostě úzký kádr a ti hráči nám chybí. Moravec a Škoda jsou stěžejní hráči naší základní sestavy a jejich kvalita mohla převážit utkání tak, že bychom mohli vstřelit gól. Na druhou stranu kluci, kteří nastoupili, si svoje odehráli a potvrdili, že do týmu patří,“ uzavřel své vystoupení na pozápasové tiskové konferenci Medynský.