U19: Klokani třetí na Memoriálu Dr. Václava Jíry

Mladí KlokanI po výhře nad Duklou slaví bronz. V exhibici nastoupil i Pavel Medynský.

U19: Klokani třetí na Memoriálu Dr. Václava Jíry

První den začali Klokani dobře, slovenský Partizan Bardejov porazili 6:3, ale hned vzápětí ztratili body s Duklou Praha, když prohráli 4:7. O postup se tak muselo rozhodnout v posledním utkání mezi Slávií a Klokany. Vršovické derby vyznělo lépe pro domácí a tak po výsledku 7:4 postoupili z druhého místa do nedělních semifinálových bojů.


V semifinále narazili Klokani na zatím suveréní AS Trenčín, po velkém boji však opouštěli hřiště s výsledkem 7:4 pro hosty ze Slovenska, a tak na Klokany zbyl už jen boj o bronzové medaile. V něm narazili na Duklu, svého soka ze základní skupiny a výsledkem 9:3 jí oplatili porážku ze skupiny. Klokani tak slavili krásné třetí místo a do konečného součtu se i zapsal vršovický kapitán Petr Nerad jako nejlepší hráč turnaje.


Před finálovým utkáním se proti sobě postavila dvě zajímavá mužstva. Na straně výběru Bohemians se objevili jako hráči například trenér A mužstva Pavel Medynský, bývalý kapitán Dalibor Slezák nebo třeba předseda představenstva Jakubowicz. Na straně VIP osobností se objevili například komentátoři Jaromír Bosák, David Kozohorský nebo taktéž bývalý hráč Bohemky Luděk Zelenka. Utkání skončilo jednobrankvým rozdílem ve prospěch týmu VIP v poměru 11:10.