Vycházejí sběratelské kartičky Bohemians 1905

V prodeji budou poprvé na Vánocích s Klokanem.

Vycházejí sběratelské kartičky Bohemians 1905

Dlouholetý fanoušek Bohemians a člen Družstva fanoušků Bohemians č. 379 Petr Mika přichází na trh s unikátním projektem fotbalových sběratelských kartiček, které jsou věnovány fotbalovému klubu Bohemians 1905. Poprvé se se sběratelskými kartičkami Klokanů můžete seznámit na Vánocích s Klokanem, které se uskuteční v sobotu 10. prosince ve vršovickém Ďolíčku.

Můžete nám představit projekt sběratelských kartiček Bohemians 1905?

Jedná se o sběratelské kartičky fotbalistů Bohemians 1905 a jde o nový, samostatný projekt, který nenavazuje na dřívější edici plastových karet Společenství legend Bohemians. Tento projekt dodržuje pravidla sběratelských karet, což znamená omezení počtu jednotlivých karet, karty jsou číslovány, takže každá karta je jedinečná. Jsou dodržovány mezinárodně ustálené technologické postupy a rozměry karet.

Kolik se vydává karet?
Celkem je vydáváno 15 tisíc karet, ve více než 150 druzích. Základem jsou řadové karty hráčů A týmu Bohemians, doplněné některými výraznými osobnostmi z let 2005 – 2010, kterými jsou například Dalibor Slezáka, Karel Rada, Jan Morávek nebo Jan Štohanzl. Nechybí samozřejmě ani prezident klubu a největší legenda Antonín Panenka.

Jakým způsobem si kartičky fanoušci budou moct koupit?
Karty budou prodávány ve třech různých balíčcích. Základní balíček představuje šest řadových karet, jednu kartu s originálním podpisem hráče A týmu a jednu kartu s hologramen. Druhý balíček je složen opět ze šesti řadových karet, doplněných dvěma kartami s podpisy, jednou kartou s hologramem a jednou speciální kartou s kusem originálního hraného dresu Bohemians 1905 z roku 2010. Třetí balíček představuje exkluzivní box, sametovou krabičku, kde bude celkem 28 karet, z toho 16 řadových karet, karty s podpisy hráčů a exkluzivní karty, které jsou s kusem hraného dresu, hraného míče a sítě z branky vršovického Ďolíčku. V každém balíčku je karta se všemi vydanými kartičkami fotbalistů, podle které můžou fanoušci sbírat celý komplet.

Kde se dají karty koupit?
Jedná se o výjimečné karty, které v této podobě zatím na trhu nejsou k dispozici, můžeme tedy říct, že Bohemka je opět v něčem první. Karty se budou prodávat ve fanshopu Bohemians 1905, poprvé při akci Vánoce s Klokanem v sobotu 10. prosince a celý projekt sběratelských karet nese heslo „Vždycky jsme s Vámi!“

Jak Vás napadlo vydávat sběratelské karty?
Fenomén sběratelských karet je rozšířený především v oblasti hokeje a přišel sem ze Spojených států a Kanady, kde je tradice již téměř sedmdesátiletá. V oblasti fotbalu je sběratelství karet rozšířeno především v Anglii a Německu. V České republice bychom tímto rádi založili novou tradici fotbalových sběratelských karet, navíc jsem velký fanoušek Bohemky, takže bylo jasné, který tým budeme vydávat jako první. Jsou připravovány již další edice, aby byla nabídka co nejširší.