Dalibor Slezák doplní A mužstvo

Změna v realizačním týmu prvoligového mužstva

Dalibor Slezák doplní A mužstvo

Trenér mladého B-týmu Bohemians 1905 Dalibor Slezák doplní realizační tým u prvního mužstva. "Situace u juniorky se nezmění. Juniory dál povedu jako hlavní trenér já a to i v případě, že se nám budou krýt mistrovská utkání," nastiňuje situaci Dalibor. Jelikož tréninky prvoligistů v Bohemce probíhají převážně dopoledne a junioři se scházejí až kolem páté, měl by Slezák stíhat obě akce v jeden den. "V případě krytí odpoledního tréninku áčka s tréninkovou jednotkou béčka rozhodne trenér Medynský s kterým týmem odtrénuji," poukazuje na plán a dohodu trenér juniorky.

Dalibor si je vědom své zodpovědnosti a hlavně nové konfrontace s Pavlem Medynským, pod kterým nastupoval ještě jako hráč, když byl Pavel v Bohemce asistentem trenéra. "Trenérská role je o tisíckrát větší zodpovědnosti, než jsem měl kdykoli před tím v mé kariéře hráčské. Na svou novou roli se těším," uzavírá Slezák.

"Chtěli jsme mít více provázanou spolupráci mezi A a B týmem a celkově spolupracovat s mládeží," potvrzuje Pavel Medynský důvod doplnění Dalibora do svého realizačního týmu. "S Daliborem máme podrobnější přehled o mladých hráčích Bohemians 1905. Pomůže nám ve sledování vytipovaných mladých hráčů v utkáních dorosteneckých soutěžích," doplňuje Medynský.

Od ledna bude tedy Medynského realizační tým v podobě Hradecký (1. asistent), Slezák (2. asistent), Švantner (trenér brankářů), Šimeček (masér, kustod), Hric (masér), Ptáček (lékař), Hamáčková (fyzioterapeut) a v hledáčku je kondiční trenér. "Společně chceme využít zátěžových a zdravotních testů, psychologických testů a to vše ke zdokonalování kondice a technicko-taktických přístupů," popisuje další kroky a cíle trenér Medynský.

Trenér 12. týmu Gambrinus ligy zhodnotil v krátkosti i podzimní část sezóny. "Chtěli jsme získat minimálně 18 bodů, což se povedlo vynikajícím vstupem do Gambrinus ligy, ale ve druhé polovině podzimu vzhledem k velmi úzkému kádru, kdy se nám narušila pevná obraná čtveřice (zraněný Nikl, Žižka) jsme nezískali více bodů. Výsledkově se hra zadrhla, ale myslím, že celkově jsme odehráli více kvalitních utkání. Realita současné Bohemky, sužované právními problémy, se pohybuje na hranici nižšího středu tabulky. Realizační tým a mužstvo udělají vše pro to, abychom se dostali nad tuto hranici," zdůrazňuje Pavel Medynský.