Fanshop až do Vánoc k dispozici

Prodloužená otevírací doba je hojně využívána

Fanshop až do Vánoc k dispozici

Do Ďolíčku chodí lidé v současnosti častěji i kvůli blížícím se Vánocům. Otevírací doba je jim přizpůsobena a návštěvníci to kvitují. "Například dneska se při otevření fanshop naplnil během chvilky," potvrzuje zájem fanoušků Jakub Havrda, manažer bohemáckého fanshopu.

V prosinci se objevily i různé novinky, kdy je velký zájem o knihu 14 míčů pro Bohemians, na kterou jsou velmi pozitivní recenze. Na nové hráčské karty se fanoušci také často ptají. "Máme tři druhy balíčků hráčských karet. Základní verze stojí 99 Kč a obsahuje šest řadových karet, jednu kartu s originálním podpisem hráče A týmu a jednu kartu s hologramem. Určitě se jedná o zajímavý vánoční dárek, neboť jde o unikátní fotbalový projekt," zdůrazňuje Jakub, že podobné kartičky jsou na domácí scéně pouze hokejové. "V oblasti fotbalu je sběratelství karet rozšířeno především v Anglii a Německu. V České republice bychom tímto rádi založili novou tradici," říká Jiří Mika.

E-shop je pro vás otevřen nepřetržitě, ovšem pokud chcete objednat dárek pod stromeček, dnešek je poslední den, kdy garantujeme dodání včas do Štědrého dne. Fanshop v Ďolíčku je ale otevřen až do 23. prosince, takže můžete přijít i na poslední chvíli. "Nakupující, kteří k nám nechodí až tak často, jsou většinou příjemně překvapeni naší širokou nabídkou. Navíc jsme teď s pojízdným fanshopem vyjeli i mimo Prahu, což je pro některé vzdálenější fanoušky Bohemky zajisté pozitivní zpráva," připomíná Jakub výjezdy s fanshopem i na venkovní zápasy Klokanů.

Otevírací doba:

19.12. Pondělí 10-17
20.12. Úterý 12-19
21.12. Středa 12-19
22.12. Čtvrtek 12-19
23.12. Pátek 10-17

V roce 2012 bude mít fanshop poprvé otevřeny své dveře 6. ledna v tradiční době 11-17 hodin.