Jozef Weber novým trenérem Bohemians

Trenérský přesun od Nisy k Botiči proběhne během dnešního dne.

Jozef Weber novým trenérem Bohemians

Novým trenérem Bohemians 1905 se od dnešního dne stává Jozef Weber, který nahradí na této pozici již včera odvolaného Pavla Medynského.

"Děkujeme Jablonci i osobně panu Peltovi za vstřícné a rychlé jednání," říká sportovní ředitel Tomáš Požár, který byl výběrem nového trenéra pověřen. Weber byl v Jablonci asistentem Komňackého a v Bohemce povede mužstvo jako hlavní trenér již při zápase proti Slovácku.

"Bohemka je klub s dlouholetou tradicí a jsem rád, že mě vedení oslovilo. Samozřejmě je nyní nejdůležitější úkol zastavit výsledkový i herní propad a Bohemku pozvednout," tvrdí odhodlaně nový trenér Bohemians 1905.

"V návaznosti na změnu trenéra došlo také ke změně ve funkci vedoucího mužstva, kterou bude zastávat Tomáš Požár a bude tak s týmem již při utkání v Uherském Hradišti," uzavírá dr. Ladislav Valášek.

Jozef Weber má za sebou bohatou hráčskou kariéru, když působil například ve Spartě, Drnovicích a naposledy v Jablonci. Právě na severu Čech začal své trenérské angažmá na pozici asistenta trenéra a nyní po pěti letech ho čeká další posun v kariéře.