U13 nezvládla utkání s Tatranem Prachatice

V rámci 17.kolo se Bohemians představili v Prachaticích.

U13 nezvládla utkání s Tatranem Prachatice

K letošnímu třetímu mistrovskému utkání jsme cestovali do Prachatic na Městský stadion. Hlavním cílem mělo být předvést o sto procent lepší herní výkon než v utkání s Motorletem a poprat se o vítězství.Od samého začátku utkání bylo vidět že na tyto cíle jsme pravděpodobně zapomněli hned v úvodních minutách.

Prachatice nastoupily do utkání s cílem znechutit nám utkání, zhušťovat prostor před vlastní brankou a spoléhat se na dlouhé nákopy či odkopy. Dnešní zápas byl ze strany všech hráčů velice slabý. Na hráčích nebyla vidět chuť, snaha vyhrát souboj a vyhrát utkání. Všude jsme byli pozdě, prohrávali osobní souboje a také chyběla jednoduchost v útočné fázi a zakončení. Hráči neprokázali ani osobní morální odpovědnost a na hřišti jsme neviděli žádného bojovníka za Bohemku. Bohužel dnes nejde vyzdvihnout výkon žádného hráče, který nastoupil do utkání. Každý hráč musí začít u sebe a zamyslet se nad sebou - uvědomit si svou roli v utkání. Přidat v tréninkovém procesu, protože od toho se vše odvíjí v mistrovských nebo jiných utkání. Fotbal je týmová hra a nejde to utkání zabalit hned po inkasování branky. Prachatice byly dnes v zakončení a celkově v útočné fázi nebezpečnější a hlavně stoprocentní.

Věříme, že toto utkání celý tým probralo natolik že od příště bude k vidění pravý opak: chuť, touha, bojovnost a hlavně ukázat bohemácké srdíčko; zkrátka odevzdat na hřišti maximum. V 18. kole přivítáme soupeře z Benešova. Opět nás  čeká těžké utkání, možná ještě těžší soupeř z Benešova se prezentoval na podzim podobným herním stylem a velmi dobře organizovanou obranou. Toto utkání bude příprava na utkání se Spartou.

Tatran Prachatice 8:5(2:3) Bohemians 1905

Branky: 2x Zita, Hisem, Farkaš, ?Malý?

Sestava A: Fiala-Lukeš, Šimeček, Hisem, Farkaš, Boubín, Kovář, ZitaPlandor 

Sestava B: Smrčka-Jaroš, Malý, LetuanAnh, Herman, Šebek, Hlinák, Ješko, Riegger