Zasloužená remíza ve Strakonicích

Celých devadesát minut vyrovnané utkání skončilo 1:1.

Zasloužená remíza ve Strakonicích

"Myslím si, že zasloužená remíza. Průběh hry byl celých 90 minut vyrovnaný. Samozřejmě stejně jako v minulosti měly domácí Strakonice během zápasu spoustu standardních situací. Ovšem v tomto zápase jsme je velmi dobře pohlídali, a to i díky skvělému výkonu gólmana Havránka," hodnotil utkání trenér juniorky Dalibor Slezák.

Z prvoligového A-týmu doplnili kádr čtyři hráči. Ptáček, Růžička, Šumský a Vyhnal nastoupili v základní sestavě. "Všichni čtyři se velkou měrou podíleli na velmi dobrém výkonu ve Strakonicích," prozrazuje Slezák.

Domácí šli ve 22. minutě do vedení po akci strakonického útočníka Janů. Ještě do poločasu ovšem stihla Bohemka vyrovnat výborně zahraným přímým kopem obránce Žáčka. "Po křídelní akci soupeře a individuálním zakončení domácího útočníka jsme prohrávali. Ovšem trestný kop z 35 nebo 40 metrů si vzal na starost David Žáček a přímou střelou do šibenice dokázal vyrovnat," uzavírá trenér.

Další utkání čeká juniorku již tuto sobotu doma v Ďolíčku! Zápas začíná v 10.15 a pro legendární stadion, který nedávno oslavil 80. narozeniny, to bude první větší akce v tomto kalendářním roce.