Juniorka hrála v Tachově nerozhodně

V dřívějším působišti Radka Sňozíka hrála juniorka 1:1.

Juniorka hrála v Tachově nerozhodně

Utkání mělo ofenzivní začátek a z toho pramenila úvodní šance hostujících Bohemians, když se po samostaném průniku Petličky a následném faulu na něj zhostil pokutového kopu kapitán mužstva Ludvík a přesnou střelou k pravé tyčce poslal Klokany do vedení.

První nepříjemnost přišla pro Vršovické v 11. minutě, když po nevinně vypadající srážce musel pro poraněné rameno střídat útočník Vašut a do zápasu naskočil Lukáš Maxa vypůjčený z dorostu. "Zhostil se toho velmi dobře," tvrdí vedoucí juniorky Jiří Bořík. "Navíc když den předtím odehrál celé utkání s nejstarším dorostem v Opavě," dodal.

Ve 21. minutě po faulu na polovině soupeře byli Klokani zaskočeni rychlou rozehrávkou, kde našel domácí obránce za zády Žáčka Habarta a ten se střelou k levé tyčce zapsal do listiny střelců. Po úvodním ofenzivním pojetí zápasu začala obě mužstva kupit nepřesnosti, bylo k vidění plno soubojů a standardních situací. Těsně před koncem první půle zachránilo gólmana Havránka břevno, a tak skončil poločas nerozhodným výsledkem 1:1.

Druhá pětačtyřicetiminutovka byl hlavně boj o střed hřiště. Domácí sázeli na brejkové situace a vytěžili z toho hned dvě šance. První vychytal skvěle Havránek, ve druhé příležitosti Hudec trestuhodně zahodil. Bohemka měla také řadu výpadů a brejků, ovšem chyběla přesná finální přihrávka, která by rozhodla.

Ke konci aktivní Maxa unikl na pravé straně, poslal míč do vápna, kde dorážející Ardelt z malého vápna gól nevstřelil. A jelikož už žádné šance zápas nenabídl, odjeli Klokani zpátky s bodem za remízu 1:1. "V Tachově vládla a byla cítit přátelská atmosféra. Možná i kvůli dřívějšímu působení Radka Sňozíka," naznačil Bořík fotbalové začátky kapitána Bohemians 1905. "Utkání s námi sledoval i bývalý hráč Bohemians Jež, který s námi přijel z Prahy," dodal na úplný závěr vedoucí týmu.

Další zápas čeká juniorku doma v Ďolíčku již tuto sobotu od 10.15 a soupeřem jí bude Milevsko.