A-mužstvo Bohemians začalo přípravu

Po srazu v Ďolíčku se na hřišti Loko Vršovice objevili i noví hráči. (Fotogalerie v článku.)

A-mužstvo Bohemians začalo přípravu

V půl desáté se tým sešel v kabině v Ďolíčku a došlo k seznámení nového realizačního týmu s kádrem A-mužstva. Jak jsme již psali, před touto sezonou skončili Václav Marek, Lukáš Hartig, Jiří Kaufman, Pavel Lukáš, Martin Abraham, Tomáš Borek a v týmu není ani Ondřej Kraják.

Na hřišti kousek od Ďolíčku, kde si tým zahrál na úvod přípravy fotbal, se potkali ale i noví hráči. Do týmu přišli Michal Šmíd, Ondřej Šiml (oba Dukla Praha), Jakub Rada, Martin Jirouš (oba Sparta Praha) a Bartoloměj Kuru. Vrací se ovšem ale i známé tváře v čele s Vladimírem Bálkem (hostování Viktoria Žižkov), Romanem Potočným (hostování Roudnice nad Labem) a Janem Hauerem (hostování Varnsdorf).

K dalším pohybům hráčů dojde v průběhu přípravy a budeme vás vždy okamžitě informovat. Dnes se zúčastní někteří hráči ještě Dětského dne, který začíná v 16 hodin právě v Ďolíčku.

Michal Šmíd (Dukla Praha)
Narozen: 1986
Post: obránce
Předchozí působiště: České Budějovice, Dukla Praha

Ondřej Šiml (Dukla Praha)
Narozen: 1986
Post: záložník
Předchozí působiště: Viktoria Plzeň, Blšany, Dukla Praha

Jakub Rada (Sparta Praha)
Narozen: 1987
Post: záložník
Předchozí působiště: Kladno, Slovan Bratislava, Sparta Praha

Martin Jirouš (Sparta Praha)
Narozen: 1986
Post: útočník
Předchozí působiště: Baník Sokolov, Příbram, Dukla Praha, Sparta Praha, Olomouc

Bartoloměj Kuru (volný hráč)
Narozen: 1987
Post: brankář
Předchozí působiště: Slavia Praha, Austria Vídeň, Dunajská Streda

Vladimír Bálek, Roman Potočný a Jan Hauer se vracejí z hostování do Bohemians, Petr Nerad dostal na začátku přípravy jeden týden volno z důvodu nedávno skončené dorostenecké ligy, kde hrál do posledního kola za U19 Bohemians 1905, která se v nejvyšší soutěži zachránila a zůstala tak v Extralize i pro příští sezonu.