Klokani na prázdninách 2

Začíná již druhý ročník fotografické soutěže Klokani na prázdninách!

Klokani na prázdninách 2

Fotbalový klub Bohemians 1905 vyhlašuje již druhý ročník fotosoutěže s názvem Klokani na prázdninách. Pokud jste fanoušci Bohemky a vlastníte jakoukoliv fanouškovskou proprietu, tak se s ní vyfoťte na neobvyklém místě a zašlete ji na klubový mail info@bohemians1905.cz.

Jedete na dovolenou na zajímavé místo a chtěli byste se svojí fotkou pochlubit? Neváhejte a zvěčněte se na fotografii, můžete tak vyhrát hodnotné ceny. Pokud ještě žádnou bohemáckou věc nemáte, tak se poohlédněte ve fanshopu, který je k dispozici i ve formě eshopu na adrese http://fanshop.bohemians1905.cz.

Výherce fotosoutěže Klokan na prázdninách 2 obdrží nový originální dres podepsaný všemi hráči a realizačním týmem a navíc večeři s vybraným hráčem Bohemians 1905 u partnera soutěže v restauraci Waikiki ležící nad Ďolíčkem. Druhý v pořadí vyhraje permanentní vstupenku na sezonu 2012/2013 do kotle, na třetího čeká kšiltovka a šála s motivem Bohemky. To ale není všechno, cenu obdrží prvních deset v pořadí. A právě o pořadí rozhodnou samotní hráči Bohemians 1905.

Pravidla soutěže:

Fotografie zasílejte na e-mailovou adresu: info@bohemians1905.cz , do předmětu zprávy napište heslo „Klokani na prázdninách 2

Zaslaná fotografie musí obsahovat: popisek, místo, kde byla vyfocena, celé jméno soutěžícího, kontaktní e-mail nebo telefon (u fotky nebude mail ani telefon zveřejněn).

Fotografie musí obsahovat motiv Bohemians 1905 (dres, šála, kšiltovka apod.). Čím originálnějším způsobem, tím samozřejmě lépe.

U fotografií se nepřipouští fotomontáže. Respektujte prosím autorská práva.

Každý autor může do soutěže zaregistrovat (zaslat) maximálně tři fotografie.

Uzávěrka pro zasílání fotografií je v pátek 24. srpna, vyhlášení výherců proběhne začátkem září při domácím utkání v Ďolíčku. Na přihlášení do soutěže máte tedy celé prázdniny!


Pořadatel soutěže, fotbalový klub Bohemians 1905, si vyhrazuje právo fotografii bez udání důvodů nepublikovat a vyřadit ze soutěže a rovněž upravit rozměr zaslané fotky.

Ceny:

1. místo - originální dres Bohemians 1905 s podpisy hráčů a realizačního týmu + večeře s vybraným hráčem
2. místo - permanentní vstupenka na utkání Bohemians 1905 v sezoně 2012/2013 do kotle
3. místo - kšiltovka a šála Bohemians 1905
4. místo - triko Bohemians 1905
5. místo - osuška Bohemians 1905
6. místo - šála Bohemians 1905
7. místo - ručník Bohemians 1905
8.-10. místo - sprchový gel Bohemians 1905 (dámský + pánský)