Další nabitý víkend Bohemky

A-mužstvo hraje o víkendu Letní ligový pohár Prahy, U19 mezinárodní turnaj v Ďolíčku.

Další nabitý víkend Bohemky

Fanoušci Klokanů mají opět v kalendáři obsazený víkend Bohemkou. Žádné výlety za babičkou a dědou nejsou povoleny. Celá rodina jde na fotbal.

O tomto víkendu se hraje Letní ligový pohár Prahy pod patronací Pražského fotbalového svazu. Zúčastní se ho zároveň Sparta Praha, Viktoria Žižkov a náš sobotní soupeř Loko Vltavín. Všechny duely proběhnou v holešovickém areálu Loko Vltavínu. Pro děti a mládež je vstupné zdarma, ostatní zaplatí 50 korun.

V sobotu v 11 hodin narazí Sparta na Žižkov, Bohemka vyzve třetiligový Vltavín v 17 hodin. Za Bohemku odehraje utkání hodně omlazený kádr, vesměs smíchaný z juniorky. Vše tedy nasvědčuje, že by diváci mohli vidět vyrovnané utkání.

V neděli celý turnaj vyvrcholí, organizátoři slibují fanouškům a návštěvníkům pestrý program, kterého se zúčastní i Bohemka. Od 11 hodin je naplánován duel o 3. místo, celý areál bude otevřen hodinu předem. Ve 14 hodin se spustí autogramiáda hráčů Bohemians 1905. Budou pro vás připraveni Lukáš Budínský, Nicolas Šumský a Ondřej Šiml. Po druhé hodině také odstartují fanouškovské soutěže o hodnotné ceny. Můžete vyhrát podepsaný dres Bohemky, trička, šály, vstupenky na zápas se Střížkovem a nebo rovnou permanentku na celou sezonu.

V půl čtvrté se budou podepisovat známé osobnosti, mezi kterými nesmí chybět Antonín Panenka. V 16.15 odstartují souboje na herních konzolích Xbox 360, kde vám své schopnosti předvedou hráči Sparty, ale také Lukáš Budínský. Od pěti pak týmy budou bojovat o celkové prvenství na turnaji. Samozřejmě bude v neděli bohemáckým fanouškům k dispozici pojízdný fanshop.

V neděli sehraje utkání také náš nejstarší dorost U19, když se v zahajovacím utkání prestižního mezinárodního turnaje CEE Cup postaví proti stejně starému týmu ze Sarajeva. Po loňském ročníku se stal nejlepším hráčem celého turnaje nadějný člen kádru A-mužstva Petr Nerad. Zápas se odehraje v Ďolíčku, vstupné je 60 korun, permanentkáři mají ovšem vstup zdarma.

"Je pro nás velkou motivací, že si můžeme jako U19 zahrát v Ďolíčku. On již zahajovací zápas takového turnaje je určitě sám o sobě výborná zkušenost a když k tomu připočteme ještě domácí kouzlo našeho stadionu, tak to je prostě pecka. Jediným negativem je, že se někteří hráči kádru nevejdou do nominace a určitě je to v tomto případě bude mrzet o to více. A to nemluvím o tom, že celé vyvrcholení turnaje se odehraje opět v Ďolíčku. Zahrát si zde ještě jednou, tak bychom se určitě nezlobili," říká s úsměvem trenér U19 Michal Vychodil.

Sobota
17.00 Loko Vltavín - Bohemians 1905 (Loko Vltavín)

Neděle
11.00/17.00 Sparta Praha/Viktoria Žižkov - Bohemians 1905 (Loko Vltavín)
18.00 Bohemians 1905 U19 - FK Sarajevo U19 (Ďolíček)