U19 svůj duel v Ďolíčku nezvládla

Nad síly jí byl tým FK Sarajevo.

U19 svůj duel v Ďolíčku nezvládla

Nejdříve zmíním svůj pohled jako diváka a né jako trenéra. Odcházel bych z tohoto utkání velmi zklamaný, protože úroveň nebyla valná. Když již bylo k vidění něco fotbalového, nějaká součinnost, prostě něco, tak jen na straně hostů ze Sarajeva. Z výkonu a kvality našich hráčů bych odcházel kulantně řečeno, roztrpčený.
Předvedli jsem výkon bez plynulé přechodové fáze, kdy 2-3 přihrávky byl unikátní zjev a vypadali jsme oproti vyspělejšímu soupeři dětsky nejen vizuálně, ale i svým fotbalovým chováním a projevem. Pohled na náš projev plný zoufalých činů a herních činností je zklamáním a koukal jsem jak z jara, co může udělat s klukama atmosféra Ďolíčku a zahajovacího utkání turnaje! Tedy alespoň doufám, že to bylo atmosférou. S takovými výkony a kvalitou, by si většina kluků, snad vyjma Honzy Pechra a Milana Havla, v Ďolíčku asi již nikdy nezahrála.
Hodnocení našeho výkonu je ovlivněno velkým zklamáním, z toho co jsme předvedli, protože jsme se všichni moc těšili a chtěli si to užít. Optimistický jsem byl především na základě našich dosavadních výkonů v přípravě a tak říkám, tohle není ta pravá kvalita nejstaršího dorostu Bohemky. A my máme dost dalších možností o tom všechny přesvědčit...