Juniorka drží po čtyřech kolech neporazitelnost

V dalším utkání mladí Klokani remizovali s 1. FK Příbram (uvnitř Bohemka TV).

Juniorka drží po čtyřech kolech neporazitelnost

Ve 4. kole Juniorké ligy hostili mladíci Bohemky na hřišti v Uhříněvsi tým 1. FK Příbram. Tropické počasí předvídalo, že se jistě odehraje fyzicky velmi náročné utkání.

Vršovičtí, posíleni opět o několik hráčů z kádru A-mužstva, byli v úvodu aktivnější a vypracovali si několik standardních situací. Ve 12. minutě se po jedné z nich Klokani radovali. K trestnému kopu od postranní čáry se postavil Šumský, centrovaný míč propadl až na zadní tyč, kde jej Egert dostal hlavou a ramenem do sítě. Zanedlouho ovšem zadáci zelenobílých chybovali v rozehrávce a z následné situace vyrovnal Stratil na 1:1. Před poločasem mohl vrátit vedení na stranu Bohemky Maxa, ale jeho kličku nakonec brankář vystihl. Na druhé straně musel několik zákroků předvést Bartoloměj Kuru.

Ve druhém dějství už hra z obou stran postrádala kvalitu a bylo k vidění mnoho nepřesností. Obě mužstva více vsadila na defenzívu, a tak ani v obou šestnáctkách příliš vzruchu k vidění nebylo. Největší šanci Klokanů neproměnil Šedivý, na druhé straně hosté hrozili hlavně ze standardních situací, ale Kuru byl opět ve střehu a vše bezpečně kryl. Předváděná hra postupem času upadala do stále většího podprůměru, a tak si obě mužstva připisují do tabulky po jednom bodu.