Junioři porazili Slavii

Bohemka porazila sousední Slavii a je již dva body od čela tabulky.

Junioři porazili Slavii

Mladí Klokani nastoupili v pondělí v Uhříněvsi proti sousední Slavii. Kluci z Edenu byli posíleni o Martina Hurku, Martina Dobrotku a novou posilu Tomáše Mičolu. Za domácí naskočil po několikaměsíční pauze Jiří Ptáček, kterého nahradil po poločase Jan Hauer. Pětačtyřicet minut odehrál i Lukáš Budínský a na hrotu útoku po celý zápas operoval Roman Potočný, který se na závěrečné minuty přesunul dokonce do branky.

Ze začátku bylo utkání velice vyrovnané. Petlička tvrdou střelou ohrozil branku, kterou hájil hostující brankář Malina. Poté se dostal jako první k dorážce a otevřel skóre. Ovšem od té doby iniciativa zelených ustávala.

Po prvním poločase došlo ke dvojitému střídání na obou stranách. Slávisté začali být stále nebezpečnější, ovšem gólu se nedočkali. Nastřelili tyčku i břevno, nebo narazili na gólmana Smrčku.

Deset minut před koncem se zranil sešívaný Růžička a Slavie dohrávala o deseti, neboť neměla možnost střídání. Pár minut před koncem se zranil Bohemce brankář Smrčka a v bráně ho musel nahradit Roman Potočný, který taktéž udržel čisté konto a Bohemians 1905 porazili tedy SK Slavii Praha 1:0.