Znojmo nám nadělalo zatím nejvíc problémů

Trenéři Kalvoda a Weber hodnotí nedělní utkání.

Nejzajímavější slova padla až po skončení oficiální tiskové konference. „Napište tam, že Bohemka si ten postup zaslouží. Takovéhle stadiony s takovouhle atmosférou by v první lize měly být,“ prohlásil při odchodu z Ďolíčku Leoš Kalvoda.

Jinak byl trenér hostů samozřejmě zklamaný výsledkem. „Když jsme sem jeli, věděli jsme, že nás čeká těžké utkání. Že Bohemka udělá vše pro to, aby se dostala na druhé místo. Nehráli jsme špatně, ale žádnou akci jsme nedotáhli do konce, jen po vápno a byla to jen otázka času, než dá Bohemka branku. Ale až na Bálkovu hlavičku si nevytvořila žádnou šanci a když jsme hru začali vyrovnávat, dostali jsme gól. S ohledem na absence jsme odvedli velmi dobrý výkon,“ zhodnotil zápas trenér Znojma.

Jozef Weber se svým kolegou souhlasil: „Znojmo nemá třináct bodů náhodou. Má běhavé hráče. Kompaktní a organizovaný tým. Nejsou líní na krok a dobře doplňovali útočníka. My jsme v průběhu zápasu měli mnohdy výraznou převahu, ale bez vyústění. Chyběla nám kvalita a chuť se porvat. Ve druhé půli jsme zase řešení hledali moc komplikovaně. Soupeř hrozil do konce utkání a nadělal nám zatím nejvíc problémů. Fotbal nerozhodují jména, ale tihle hráči jednou jméno mít můžou, proto je vítězství pro nás důležité,“ řekl o zápase trenér Bohemians.