U19 v Hlučíně neúspěšná

V zápase, který se měl zvládnout lépe.

U19 v Hlučíně neúspěšná

Je chybou, že nedokážeme uspět v takovém zápase. Podobně jako v Pardubicích jsme odevzdali body domácím a můžeme si sami drbat hlavu, že odjíždíme s prázdnou. Naše snaha o herní projev s kombinační přechodovou fází byla určitě zřetelná, ale s herní převahou nekorespondovala převaha v příležitostech - prostě jsme málo nebezpeční! Někteří  hráči  bohužel nedokázali akceptovat přirozenou tvrdost a důraz, což se projevovalo v klíčových momentech a ani premiéra mezi třemi tyčemi  benjamínku Adamu Dařinovi moc nevyšla.

Již ve čtvrté minutě jdeme do vedení po střele Adama Krause, který za vápnem napřáhl přesně k tyči. I přes začátek zápasu to nebyla naše první nebezpečná situace a v následující dvacetiminutovce jsme především v herním projevu lepším týmem. Domácí tým byl dominantnější jen ve vzduchu, a to díky dravosti, což se projevovalo zejména při standardkách.  Ve 24. minutě je taky po jedné z nich srovnáno, když nejprve Adam Dařina ještě stihl zakročit, ale na dorážku byl již bezmocný. Utkání se vyrovnalo, v zakončení jsou občas domácí, občas my, ale v 36. minutě díky špatnému vyběhnutí „Bogase“ vede Hlučín 2:1. Přichází útlum a když zvedneme hlavu, inkasujeme ještě potřetí. Gól do šatny z trestňáku byl sice výstavní, ale přeci jen z velké dálky…

Druhý poločas byl o naší snaze překonat takticky hrajícího protivníka, který občas zahrozil z brejku, nebo pomocí dlouhého míče od svého brankáře. Něco málo se sice na naší straně urodilo (Honza Pechr, Roman Artemuk, či Marek Barták), ale kontaktní branky jsme nedosáhli, což domácím závěr utkání ulehčilo.